Gå til indhold
Argon Audio
Højtalerkabel

Argon Audio Blue Edition SC2

55,-Meter

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Meget kraftigt 4 mm2 højttalerkabel med hele 511 enkeltledere og kobber i rå mængder. Skabt til dig, der ikke kan få nok af det gode.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Blue Edition SC2 – massivt højttalerkabel til massiv effekt
Blue Edition SC2 er et meget kraftigt 4 mm2 højttalerkabel. Det er skabt til dig, der har en stor forstærker med store højttalere og vil være sikker på at få al effekten uhindret frem, uanset hvor mange watt du pumper ud i systemet. Her får du kobber i rå mængder, og du fortæller dine omgivelser, at du er til hi-fi, der både kan høres og ses.

Blue Edition SC2 er et multicore-kabel med hele 511 enkeltledere af 99,99% rent iltfrit kobber (OFC).

Vælg et kvalitetskabel til dine højttalere
Mange mennesker vælger at bruge almindelig lysnetledning fra isenkræmmeren, når de skal forbinde deres højttalere til anlægget. Og det er lidt synd, synes vi i Hi-Fi Klubben. For selvom denne type kabel fungerer fint til lavalamper og elektriske citronpressere, er det slet ikke beregnet til musikgengivelse. Du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige højttalerkabler, får du hele den lydkvalitet, som dit anlæg kan præstere. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon Blue Edition SC2 sælges i løbende meter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget mærke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som bygger på mere end 30 års erfaring i branchen. Målet med Argon er at give dig hi-fi-produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. Argon produceres til Hi-Fi Klubbens specifikationer hos håndplukkede kvalitetsproducenter i Fjernøsten, og fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner og egenskaber, som passer til dit behov. Argon er forrygende valuta for pengene – hver eneste gang!

Tilbehør til Argon Audio Blue Edition SC2

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,13
Højde emballage (cm)0,6
Længde emballage (cm)100
Vægt emballage (kg)0,13
Bredde emballage (cm)2,6