Gå til indhold

Argon AudioBlack Edition SC2Højtalerkabel

Meget kraftigt kabel med forsølvede ledere til seriøse anlæg og store gulvhøjttalere. Fleksibelt og nemt at arbejde med, sælges i løbende meter.
Meter120,-
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Black Edition SC2 – kraftigt, fleksibelt og avanceret højttalerkabel til audiofile ører

Argon Black Edition SC2 – kraftigt, fleksibelt og avanceret højttalerkabel til audiofile ører
Black Edition SC2 er et eksklusivt og avanceret højttalerkabel, som vil få alle kvaliteterne frem i selv dyrere anlæg. Ledertværsnittet er hele 2 x 4 mm2, så du får masser af højkvalitets kobber til at føre lydsignalet uskadt frem til dine højttalere. Dette er især vigtigt ved lange kabeltræk og ved store, effekthungrende gulvhøjttalere.

Black Edition SC2 er et multicore-kabel med ledere af 99,99% rent iltfrit kobber (OFC). Alle enkeltledere er forsølvede, og denne eksklusive detalje er i høj grad med til at sikre, at alle frekvenser bliver overført med et minimum af tab.

Nemt at arbejde med
I forhold til sin kraftige dimensionering er Black Edition SC2 meget fleksibelt, så det både er nemt at have med at gøre og nemt at placere diskret. Hvis du vil have et virkelig seriøst højttalerkabel og samtidig har brug for at trække det gennem kabelskjulere, hi-fi-møbler eller rør i væggen, er Black Edition SC2 et fremragende valg. Den gennemsigtige hvide finish tillader, at du kan ane de forsølvede ledere igennem isoleringen, hvilket giver et elegant og eksklusivt look.

Argon Black Edition SC2 sælges i løbende meter.

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)1,8
FarveSort
Højde emballage (cm)0,6
Længde emballage (cm)100
Vægt (kg)0,13
Vægt emballage (kg)0,13

Tilbehør til Argon Audio Black Edition SC2

DALI Lux Bananstik
Bananstik
499,- / Sæt
2