Gå til indhold
Argon Audio
Højtalerkabel

Argon Audio Black Edition SC2

120,-Meter

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Meget kraftigt kabel med forsølvede ledere til seriøse anlæg og store gulvhøjttalere. Fleksibelt og nemt at arbejde med, sælges i løbende meter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Black Edition SC2 – kraftigt, fleksibelt og avanceret højttalerkabel til audiofile ører

Argon Black Edition SC2 – kraftigt, fleksibelt og avanceret højttalerkabel til audiofile ører
Black Edition SC2 er et eksklusivt og avanceret højttalerkabel, som vil få alle kvaliteterne frem i selv dyrere anlæg. Ledertværsnittet er hele 2 x 4 mm2, så du får masser af højkvalitets kobber til at føre lydsignalet uskadt frem til dine højttalere. Dette er især vigtigt ved lange kabeltræk og ved store, effekthungrende gulvhøjttalere.

Black Edition SC2 er et multicore-kabel med ledere af 99,99% rent iltfrit kobber (OFC). Alle enkeltledere er forsølvede, og denne eksklusive detalje er i høj grad med til at sikre, at alle frekvenser bliver overført med et minimum af tab.

Nemt at arbejde med
I forhold til sin kraftige dimensionering er Black Edition SC2 meget fleksibelt, så det både er nemt at have med at gøre og nemt at placere diskret. Hvis du vil have et virkelig seriøst højttalerkabel og samtidig har brug for at trække det gennem kabelskjulere, hi-fi-møbler eller rør i væggen, er Black Edition SC2 et fremragende valg. Den gennemsigtige hvide finish tillader, at du kan ane de forsølvede ledere igennem isoleringen, hvilket giver et elegant og eksklusivt look.

Argon Black Edition SC2 sælges i løbende meter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende "lakridssnøre"-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Tilbehør til Argon Audio Black Edition SC2

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,13
Højde emballage (cm)0,6
Længde emballage (cm)100
Vægt emballage (kg)0,13
Bredde emballage (cm)1,8