Gå til indhold
Argon Audio
Højtalerkabel

Argon Audio Black Edition SC1

70,-Meter

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Avanceret og kompakt højttalerkabel med forsølvede ledere i 99,99% rent OFC-kobber. Lever fuldt op til kravene i selv dyrere anlæg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Black Edition SC1 – avanceret højttalerkabel til audiofile ører
Black Edition SC1 er et eksklusivt og avanceret højttalerkabel, som vil få alle kvaliteterne frem i selv dyrere anlæg. I forhold til de billigere Argon højttalerkabler er konstruktionen langt mere avanceret, og med sin neutrale, dynamiske og velopløste lyd er Black Edition SC1 et regulært fund til prisen.

Black Edition SC1 er et multicore-kabel med ledere af 99,99% rent iltfrit kobber (OFC). Alle enkeltledere er forsølvede og viklet i tre lag omkring en hul kerne af polyethylen. Denne konstruktion sikrer, at alle frekvenser bliver overført med et minimum af tab.

Visuelt er Black Edition SC1 også en ren fornøjelse. Det er meget kompakt og fleksibelt, så det både er nemt at have med at gøre og nemt at placere diskret. Den gennemsigtige hvide finish tillader samtidig, at du kan ane de forsølvede ledere igennem isoleringen, hvilket giver et særdeles elegant look.

Argon Black Edition SC1 sælges i løbende meter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget mærke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som bygger på mere end 30 års erfaring i branchen. Målet med Argon er at give dig hi-fi-produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. Argon produceres til Hi-Fi Klubbens specifikationer hos håndplukkede kvalitetsproducenter i Fjernøsten, og fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner og egenskaber, som passer til dit behov. Argon er forrygende valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,06
Højde emballage (cm)0,6
Længde emballage (cm)100
Vægt emballage (kg)0,06
Bredde emballage (cm)2,2