Gå til indhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS12

3.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Vil du have bas, der både kan høres og mærkes? Så lad denne 12” sværvægter give dit mellemgulv nogle solide tæsk. Rå power for alle pengene!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon BASS12 – 12” subwoofer med rå power til fornuftig pris

BASS12 er en tung og råstærk 12" subwoofer med hele 500 watt indbygget forstærkereffekt. Den potente 12" long-stroke enhed kan følge med selv store gulvhøjttalere, og næsten uanset hvor vildt, dit anlæg er i forvejen, kan du gøre det endnu vildere her.

Du kan bruge BASS12 til både musik og hjemmebio, så du kan få stadion-fornemmelser og filmeksplosioner, der for alvor kan mærkes i mellemgulvet. Hvis det stadig ikke er nok, kan du seriekoble med endnu en BASS12. Så har du bas nok til både dig selv og dine naboer.

Hvis storebror BASS15 er lige voldsom nok – eller hvis dit lytterum ikke er så stort – kan BASS12 være den perfekte løsning. Bassen går lige så dybt som på den store model, og den væsentligste forskel ligger i det maksimale lydtryk, hvor BASS15 er en tand stærkere. Til gengæld er den også til at få øje på i stuen.

BASS12 fås i sort finish. Subwooferkabel købes separat.

Nem at tilslutte og placere – og udbygge!
BASS12 har både L/R og LFE-indgang, så du kan tilslutte den til alle forstærkere og receivere med enten pre-out eller dedikeret subwooferudgang. Du finder også de sædvanlige reguleringer til lydstyrke, delefrekvens og fase. Men BASS12 har en ekstra godbid gemt i ærmet. Via LINK-udgangen kan du nemlig seriekoble en ekstra BASS12, hvis du vil have endnu mere bas. En smart detalje til dig, der "kun" har én subwoofer-udgang på din forstærker.

Øret kan ikke retningsbestemme dybe bastoner, så du kan placere BASS12, næsten hvor du vil. Hvis du sætter den i et hjørne, får du oven i købet ekstra bas, uden at det belaster subwooferen. En hjørneplacering øger nemlig lydtrykket fra subwooferen, fordi lyden forstærkes akustisk af vægge og gulv. Prøv dig frem med forskellige placeringer i rummet, og stil subwooferen dér, hvor du får det bedste resultat.

BASS12 er en seriøs subwoofer, som kan ryste pudset ned af væggene og samtidig tie stille, når den får besked på det. Dette er et rigtigt hi-fi-produkt – bare med mange flere kræfter, end du er vant til i denne prisklasse. Fed bas for hver en krone!

Tilbehør til Argon Audio BASS12

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)21-160
Forstærker effekt (max)500 watt
Bas størrelse12"
Delefrekvenser40-160 Hz
Kabinet typeLukket

Anbefalede produkter