Gå til indhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS10 Mk2

3.299,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læg en dyb og solid bund under din musik og filmlyd. Her kan du fylde din stue med lækker bas uden at fylde den med store højttalere.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon BASS10 Mk2 – solid og velspillende subwoofer til budgetpris

 • Stram og præcis lyd
 • God råstyrke
 • Relativt kompakt
 • Velegnet til både musik og filmlyd
 • Nem at placere

BASS10 Mk2 er en solid og velspillende subwoofer i det samme elegante design som ALTO-højttalerserien. Du får en potent 10” enhed og 100 strømstærke watt i den indbyggede forstærker. Med denne bestykning kan BASS10 Mk2 uden problemer fyre op under en almindelig stue, og den leverer en stram og præcis bas til både musik og filmlyd.

Masser af muligheder

BASS10 Mk2 er ikke nogen “boombox”, men derimod et kærkomment supplement til mindre højttalere, som vil nyde godt af et ekstra tilskud i den dybeste bas. Den vil være et oplagt valg til et satellit-system sammen med f.eks. Argon ALTO5 Mk2. Du kan dog også sagtens bruge BASS10 Mk2 i kombination med mindre kvalitetshøjttalere fra andre producenter.

BASS10 Mk2 fås i sort eller hvid finish.

Et godt supplement til små højttalere

Små reol- eller væghøjttalere taber nemt pusten i den dybeste bas. Det kan du heldigvis rette op på med en god subwoofer som BASS10 Mk2. Selv ved lave lydstyrker vil du opleve, at lydbilledet hænger meget bedre sammen – lyden opleves fyldigere og mere dynamisk. BASS10 Mk2 er bygget op omkring en 10” basenhed, som drives af en indbygget 100 watt forstærker. Med denne ekstra effekt i baghånden behøver du ikke at spekulere på, om din forstærker har kræfter til at sparke bas af sig. Det klarer subwooferen nemlig på egen hånd.

Nem at tilslutte og placere

Med sin indbyggede 100 watt forstærker kan BASS10 Mk2 tilsluttes alle markedets forstærkere eller receivere. Den har nemlig indgange til både linje- og højttalersignal, så hvis du ikke har en dedikeret subwoofer-udgang på din forstærker, tilslutter du BASS10 Mk2 direkte til højttalerudgangene med et højttalerkabel. Uanset, hvordan du vælger at tilslutte subwooferen til dit system, er det muligt at justere og tilpasse den, så den passer til dit stereo- eller surround-system.

Da øret ikke kan retningsbestemme dybe toner, er det nemt at placere BASS10 Mk2 diskret i stuen. Hvis du sætter den i et hjørne, får du oven i købet ekstra bas, uden at det belaster subwooferen. En hjørneplacering øger nemlig lydtrykket fra subwooferen, fordi lyden forstærkes akustisk af vægge og gulv. Prøv dig frem med forskellige placeringer i rummet, og stil subwooferen dér, hvor du får det bedste resultat.

Træerne vokser som bekendt ikke helt ind i himlen, og du kan da helt sikkert finde en subwoofer med finere løsninger og mere power. Men du finder den med garanti ikke i denne prisklasse!

OBS: For at få den optimale ydelse fra den indbyggede forstærker, anbefaler vi at tilslutte BASS10 Mk2 via et y-splitter adapterkabel (købes separat).

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Stram og præcis lyd
 • God råstyrke
 • Relativt kompakt
 • Velegnet til både musik og filmlyd
 • Nem at placere

Begrænsninger

 • Der findes mere kompakte alternativer
 • Mindre egnet til meget store lytterum

Videoer om Argon Audio BASS10 Mk2

Tilbehør til Argon Audio BASS10 Mk2

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)35-200
Forstærker effekt (max)100 watt
Bas størrelse10"
Delefrekvenser40-120 Hz
Kabinet typeBasrefleks

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
1
2
1
1
0

Anbefalede produkter