Gå til indhold
Argon Audio
Væghøjtaler (par)

Argon Audio ALTO4WALL

1.998,-par

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Hvis din vellyd skal hænge på væggen, kommer du godt i mål for utrolig små penge her. Fladt design, flot lyd og integreret vægbeslag.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon ALTO4WALL – flad og elegant væghøjttaler med flot lyd til lav pris

 • Fladt og elegant design – perfekt til vægmontering
 • Særdeles god lyd til prisen
 • Integreret vægbeslag til både lodret og vandret placering
 • Både sort og hvid stoffront medfølger
 • Spiller godt med ganske almindelige anlæg

ALTO4WALL er en flad, kompakt og elegant væghøjttaler, som giver dig flot lyd, gennemtænkt design og nem montering til en rørende lav pris. En god løsning til for eksempel anlægget i stuen, hvis du gerne vil have en rigtig hi-fi-højttaler, der hverken koster eller fylder mere end allerhøjst nødvendigt.

Du får integreret vægbeslag til både lodret og vandret montering, og stoffront i både sort og hvid medfølger. Med ALTO4WALL er det nemmere end nogensinde at få dine højttalere til at indgå perfekt i din boligindretning.

Endnu bedre lyd med en subwoofer

Trods sine beskedne mål spiller ALTO4WALL en ganske imponerende bas. Størrelsen sætter naturligvis nogle begrænsninger i de dybeste toner, men hvis du supplerer med en lille aktiv subwoofer – for eksempel Argons egen BASS8 – får du masser af bund i lyden, og stadig uden at få store højttalere ind i stuen. En velspillende, superkompakt og yderst prisvenlig løsning både til musik og til hjemmebio.

Argon ALTO4WALL fås i hvid finish.

En god opgradering til små anlæg

Du kan bruge ALTO4WALL sammen med næsten alle forstærkere. Hvis du har et billigt anlæg fra supermarkedet, kan du glæde dig til at få et nyt og meget bedre liv med musik og film. ALTO4WALL lyder garanteret meget bedre end de højttalere, som leveres med alt-i-ét systemerne. Kombinerer du den med en bedre forstærker – for eksempel en kompakt model fra NAD eller Denon – vil du blive overrasket over, hvor meget kvalitetslyd, denne lille perle kan præstere.

Træerne vokser som bekendt ikke helt ind i himlen, og du kan da helt sikkert finde en kompakthøjttaler med finere løsninger og et endnu mere raffineret lydbillede. Men du finder den med garanti ikke i denne prisklasse!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fladt og elegant design – perfekt til vægmontering
 • Særdeles god lyd til prisen
 • Integreret vægbeslag til både lodret og vandret placering
 • Både sort og hvid stoffront medfølger
 • Spiller godt med ganske almindelige anlæg

Begrænsninger

  Tilbehør til Argon Audio ALTO4WALL

  Tekniske specifikationer

  Frekvensområde (-3dB)55 - 20000 Hz
  Kabinet typeBasrefleks
  Følsomhed85 dB
  Impedans (ohm)4
  Diskant0,75" Soft dome
  Bas1x 4" Papir/fiber

  Anbefalede produkter