Gå til indhold
Møbelsystem

unnu 231

9.345,-System
Ukendt leveringstid
 Opleves delvist i
Komplet hi-fi-møbel med stoflåger til montering på væggen. Tre sektioner og 45 cm dyb. Solid kvalitet i 16 mm MDF og finish i sort eller hvid lak.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

unnu 231 v2 + C21 v2 + 05 + wallbracket – elegant og fleksibelt hi-fi-møbel i to sektioner med vægbeslag og stoflåger (45 cm dybt)

  • Solidt bygget i 16 mm MDF-plade
  • Elegant og modstandsdygtig polyurethan-lakering i sort eller hvid
  • Stoflåger til at skjule anlæg og/eller højtalere
  • Utallige kombinationsmuligheder ift. øvrige v2-moduler
  • Beslag til vægmontering medfølger

unnu 231 v2 + C21 v2 + 05 + wallbracket er et fleksibelt hi-fi-møbel, der kan hænge på væggen og elegant skjule højtalere, anlæg og andre apparater. Her får du hele pakken inklusive vægbeslag, hængsler og tre flotte stoflåger.

unnu 231 v2 har tre 45 cm dybe sektioner, så du både får plads til et anlæg i fuld størrelse og andre apparater til lyd og TV som spillekonsoller og afspillere. Der medfølger tre valgfri hylder, så du selv kan tilpasse unnu 231 v2 dit pladsbehov. Møblet er solidt udført i 16 mm MDF-plade med en elegant finish i sort eller hvid polyurethan-lak.

Med de to elegante C21 v2 stoflåger kan du placere anlæg og højtalere helt ude af syne, så du kan nøjes med at nyde den flotte lyd. Stoflågerne lader både lyd og fjernbetjeningssignal passere frit igennem, så du kan betjene enhver slags anlæg eller afspiller problemfrit med din fjernbetjening. C21 v2 fås i sort, hvid og grå finish.

unnu wallbracket medfølger for nem montering på af møblet på din væg.

Læs mere om unnu 231 v2
Læs mere om unnu C21 v2
Læs mere om unnu 05
Læs mere om unnu wallbracket

unnu – den ideelle møbelløsning til dit anlæg og dit TV

Med de danskproducerede unnu-møbler er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. Her får du nemlig mulighed for at gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højttalere og en subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får dit anlæg – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det!

Til forskel fra første unnu-generation er v2-udgaverne nu udført i MDF-plade, et meget stærkt og stift materiale, som er meget anvendt til f.eks. højttalerkabinetter og hi-fi-møbler i den eksklusive ende af markedet. Med MDF kan du trygt placere f.eks. et stort TV midt på overpladen uden at være nervøs for, at den bøjer.

Den silkematte polyurethan-lak er både elegant og meget modstandsdygtig over for skrammer. Og unnu er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, så du får god plads til både dine apparater og tilhørende kabler. Du kan vælge mellem moduler i én, to eller tre sektioners bredde, og der medfølger en flytbar hylde til hver sektion. Herudover kan du købe skuffer samt låger i træ eller stof, og du kan frit kombinere elementer i sort og hvid (stoflåger også i sølv).

Hvis du har et lille anlæg eller ønsker at placere en soundbar-højttaler under dit TV, kan du også få kompakte unnu-møbler, som er specielt designet til netop dette formål.

Med unnu bestemmer du selv, hvad der skal stå frit fremme, og hvad der skal gemmes væk. Dermed får både dit anlæg og din stue alle chancer for at vise sig fra deres bedste side.

Utrolig fleksible muligheder

Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den unnu-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Hermed kan du altid få den ideelle placering af skillevægge og tophuller til kabler.

Det frie modulvalg kan have stor betydning, hvis du har dit TV hængende over møblet. Og hvis du vælger stoflåger, går de fra kant til kant, så det visuelle indtryk ikke forstyrres af den dobbelte skillevæg, hvor modulerne mødes. Med trælåger får du til gengæld en løsning, som både er billigere og mere robust. Uanset om du foretrækker træ eller stof, får du sidehængte låger, hvor du selv bestemmer, om de skal åbne til højre eller venstre. Du kan selvfølgelig også vælge at lade en eller flere sektioner være helt åben.

Du kan også udnytte modulerne til at få den optimale kabelføring bag anlægget. Som en smart detalje er der nemlig også gjort plads bagest i den indvendige skillevæg, så du helt usynligt kan trække kabler på tværs af rummene. Dette er langt mere elegant, end hvis der blot var et hul i bundpladen som på mange andre hi-fi-møbler.

Stoflåger og gennemtænkte detaljer gør forskellen

unnu er designet til at hænge på væggen ved hjælp af det specialdesignede vægbeslag. Med denne løsning får du det renest mulige visuelle udtryk, samtidig med at støvsugning og oprydning under møblet går som en leg. Vægbeslaget kan justeres, så du kan foretage den endelige tilpasning, efter hullerne er boret i væggen. Det gør det langt nemmere at få monteret møblet perfekt. Hvis du ikke har mulighed for at hænge unnu på væggen – eller blot foretrækker en fritstående løsning – kan en elegant gulvstander i aluminium også leveres til det store 231-modul.

Skufferne er dimensioneret til hhv. to og tre rækker Blu-ray/DVD-film og CD'er, og de løber på solide stålskinner, som du kender det fra f.eks. gode køkkenelementer. Du får naturligvis også fuldt udtræk på skufferne, så du ikke skal vride ryggen af led for at nå ind til de bageste skiver i samlingen.

De flytbare bagbeklædninger letter skjult kabeltræk, og du kan frit vælge mellem fire forskellige dæksler til kabelgennemgangen i toppladen (købes separat). Hvis du har dit TV monteret på væggen over møblet kan du også få en elegant kabelskjuler i aluminium, så du bliver helt fri for at se på kabler.

Alle unnu grundmøbler leveres samlet. Tilbehør (låger, skuffer, hjul m.m.) monterer du nemt selv uden brug af specialværktøj.

Kom ind i Hi-Fi Klubben og oplev unnu!

Systemet indeholder:

Giv dit unnu-møbel det sidste touch med et elegant kabeldæksel, der passer præcist til dit behov. Fås i flere udgaver, både åbent og lukket.
Antal / 1 stk
Ukendt leveringstid Ukendt leveringstid
Pris299,-
Hi-fi-møbel i 45 cm dybde og tre sektioner. Passer f.eks. til et full-size anlæg og et stort TV på toppladen. Sort eller hvid finish.
Antal / 1 stk
Ukendt leveringstid Ukendt leveringstid
Pris6.499,-
Med et solidt beslag kan du placere dit unnu-møbel sikkert på væggen. Fås i tre varianter, som du vælger til netop dit unnu-møbel.
Antal / 1 stk
Ukendt leveringstid Ukendt leveringstid
Pris449,-
Gem anlæg og højttalere bag denne elegante stoflåge, som både slipper den gode lyd og fjernbetjening igennem. Flere farver.
Antal / 2 stk
Ukendt leveringstid Ukendt leveringstid
Pris2.098,-

Tekniske specifikationer

unnu-møbel i 3 sektioners bredde
Materiale: Polyurethan-lakeret 16 mm MDF
3 hylder medfølger
Udvendige mål: 155,1 x 35,4 x 45,0 cm (BxHxD)
Indvendige mål pr. sektion: 48,2 x 32,2 x 37,8 cm (BxHxD)
Indvendig dybde uden bagbeklædning: 43,0 cm
Farver: Hvid eller sort
Når du vægmonterer unnu, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet (gips, træ, beton eller andet). Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.
Alle unnu grundmøbler leveres samlet. Tilbehør (låger, skuffer, hjul m.m.) monterer du nemt selv uden brug af specialværktøj.