Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's WALL 2450

3.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Selv de største TV kan monteres elegant, sikkert og fleksibelt på væggen med dette drejelige beslag. Passer til skærme fra 55 og helt op til 100”.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s WALL 2450 – drejeligt VESA universal-vægbeslag til store TV fra 55 til 100 tommer

WALL 2450 er et drejeligt VESA universal-vægbeslag, som passer til store fladskærme fra 55 og helt op til 100". Dit TV kan ubesværet trækkes ud fra væggen og drejes op til ±60 grader i vandret plan. Med yderligere mulighed for at tilte lodret ±15 grader kan du altid få den bedst mulige synsvinkel til skærmen, samtidig med at TV'et kan sidde fladt ind mod væggen, når du ønsker det.

WALL 2450 er særdeles solidt konstrueret, så du kan trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads, når monteringen er vel overstået.

OBS: Når du monterer WALL 2450, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. En 75" skærm, som hænger en halv meter ud fra væggen, kræver en korrekt og yderst solid fastgørelse, f.eks. ved hjælp af ekspansionsbolte. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)12
Højde emballage (cm)40
Længde emballage (cm)100
Vægt emballage (kg)13
Bredde emballage (cm)12