Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's THIN 550

2.449,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til de helt store TV fra 40 til 100”. Kan drejes både lodret og vandret.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 550 – drejeligt VESA universal-vægbeslag til store TV fra 40 til 100 tommer

THIN 550 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til de helt store fladskærme fra 40 til 100". Dit TV kan helt ubesværet drejes op til 60 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret. Det giver dig masser af muligheder for altid at få den bedst mulige synsvinkel til skærmen, samtidig med at TV'et kan sidde fladt ind mod væggen, når du ønsker det.

Afstanden ind til væggen er kun 6 cm, når beslaget er slået helt ind, og dermed er monteringen næsten skjult i praksis. På trods af dette kan TV'et trækkes hele 53 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne
THIN 550 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV'et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel's THIN 550 fås i sort finish.

 

Tekniske specifikationer

Maks. belastning70 kg
Indbygget vaterpasNej
Vandret drejbar60 °
Lodret drejbar20 °
Indbygget motordrevNej