Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's THIN 305

799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Har du et ultrafladt TV, kan du selvfølgelig montere det helt fladt op mod væggen. Du når tilslutningerne ved at vippe fjernsynet. Passer til TV på 32-65”, som vejer op til 40 kg og har VESA størrelse op til 600x400.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 305 – VESA universal-vægbeslag til ultraslanke flad-tv
THIN 305 er et solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 32 til 65”. Afstanden ind til væggen er minimale 15 mm, så dit tv præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres.

Som en utrolig smart detalje har THIN 305 en ”service-indstilling”, hvor du kan vippe bunden af tv’et ud fra væggen og slå et par små støtteben ud. Hermed får du nem adgang til kabeltilslutningerne uden at være nødt til at afmontere hele dit tv igen.

Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 305 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 305 ikke er velegnet til flad-tv med bagudvendte kabeltilslutninger.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

TV'et må maksimalt veje 40 kg og beslaget virker på VESA standarder op til 600 x 400.Tekniske specifikationer

FarveGrå
Vægt (kg)1,1
Højde emballage (cm)13
Længde emballage (cm)72
Vægt emballage (kg)2,1
Bredde emballage (cm)4