Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's THIN 215

799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Hvis du har et TV placeret højt oppe på f.eks. køkkenvæggen, kan du se billedet bedre, hvis du kan vippe det fremad. Passer til 26-42”.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 215 – vipbart VESA universal-vægbeslag til ultraslanke flad-tv fra 26 til 42 tommer
THIN 215 er et vipbart, solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 26 til 42”. Efter montering kan du tilte dit flad-tv op til 15 grader fremover, og det er ideelt til alle de steder, hvor du af en eller anden grund ønsker at montere tv’et højt.

Du kan for eksempel bruge THIN 215 i soveværelset, børneværelset eller køkkenet. Her er en høj placering ofte fordelagtig, dels fordi den sparer plads, og dels fordi du får tv’et uden for rækkevidde af fedtsprøjt eller pilfingre. Ved at tilte skærmen fremover får du også den rigtige betragtningsvinkel, når du ligger ned. En stor behagelighed i soveværelset, eller hvis du vil ligge på gulvet foran tv’et, mens du spiller konsolspil.

Nem og elegant montering
Afstanden ind til væggen er minimale 20 mm, så dit tv præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres. Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 215 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 215 ikke er velegnet til flad-tv med bagudvendte kabeltilslutninger.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.Tekniske specifikationer

FarveGrå
Vægt (kg)1,5
Højde emballage (cm)5
Længde emballage (cm)51
Vægt emballage (kg)2,5
Bredde emballage (cm)15