Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's THIN 205

499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Har du et ultrafladt TV, kan du selvfølgelig montere det helt fladt op mod væggen. Du når tilslutningerne ved at vippe fjernsynet. Passer til 26-42”.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 205 – VESA universal-vægbeslag til ultraslanke flad-tv fra 26 til 42 tommer
THIN 205 er et solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 26 til 42”. Afstanden ind til væggen er minimale 15 mm, så dit tv præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres.

Som en utrolig smart detalje har THIN 205 en ”service-indstilling”, hvor du kan vippe bunden af tv’et ud fra væggen og slå et par små støtteben ud. Hermed får du nem adgang til kabeltilslutningerne uden at være nødt til at afmontere hele dit tv igen.

Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 205 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 205 ikke er velegnet til flad-tv med bagudvendte kabeltilslutninger.
Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.Tekniske specifikationer

FarveGrå
Vægt (kg)0,78
Højde emballage (cm)3,6
Længde emballage (cm)51
Vægt emballage (kg)1,78
Bredde emballage (cm)12,5