Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's MotionMount NEXT 7355

5.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

VESA universal-vægbeslag med motor til app-styring og automatiske funktioner. Passer til TV fra 40 til 65” og kan drejes lodret og vandret.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – drejeligt VESA universal-vægbeslag med indbygget motor til TV fra 40 til 65 tommer

MotionMount NEXT 7355 er et VESA universal-vægbeslag med indbygget motor, der kan indstilles direkte fra sofaen via smartphone eller tablet. Passer til skærme fra 40 til 65 tommer.

MotionMount NEXT 7355 kan indstillets 120 grader vandret, 20 grader lodret og 65 cm i dybden, så du altid har den bedste synsvinkel, når du ser film og TV. Du styrer nemt det hele fra den brugervenlige app til smartphone og tablet. Når du slukker dit TV, kører beslaget automatisk skærmen ind til væggen, så den fylder mindst muligt. Den seneste TV-placering bliver altid gemt, så du ikke skal justere dit TV igen, næste gang du tænder.

TV-beslag er ofte pænest, når de er godt gemt væk bag skærmen. MotionMount NEXT 7355 et derimod godt kompromis mellem design og funktionalitet. Beslaget monteres på væggen med et rundt dæksel, og alle synlige led er afrundede i kanterne for et lækkert look. Finishen i sort og metal er et perfekt match til de fleste af dagens TV.

Afstanden til væggen er kun 7,2 cm, når beslaget er slået helt ind. På trods af dette kan TV’et trækkes hele 72 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne

MotionMount NEXT 7355 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV’et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når du skal bore hullerne i væggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 fås i sort finish.

OBS: Den viste kabelskinne (NEXT 7840) er ekstratilbehør.

Tekniske specifikationer

Maks. belastning30 kg
Indbygget vaterpasNej
Vandret drejbar60 °
Lodret drejbar20 °
Indbygget motordrevJa