Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's EFW 8206

499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Særdeles solidt VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 32” til 55”. Afstand til væg kun 2,2 cm. Indbygget vaterpas.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s EFW 8206 – VESA universal-vægbeslag til TV fra 32 til 55 tommer

Vogel's EFW 8206 – VESA universal-vægbeslag til TV fra 32 til 55 tommer
EFW 8206 er et VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 32 til 55". Afstanden ind til væggen er kun 2,2 cm, så dit superslanke TV præsenterer sig så elegant, som det næsten kan lade sig gøre.

EFW 8206 er særdeles solidt konstrueret, så du kan trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads, når monteringen er vel overstået.*

Nem montering med indbygget vaterpas
EFW 8206 er konstrueret med et smart indbygget vaterpas, som gør det nemt at rette beslaget ind til perfekt vandret position ved monteringen. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores.

* Når du monterer EFW 8206, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Vogel EFW 8206
OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

Tekniske specifikationer

FarveGrå
Vægt (kg)2
Højde emballage (cm)9,5
Længde emballage (cm)42
Vægt emballage (kg)3
Bredde emballage (cm)15