Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's DesignMount NEXT 7346

3.490,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

VESA universal-vægbeslag til LG OLED TV fra 40 til 65 tommer. Drejeligt både lodret og vandret. Stilfuldt design med elegant skydemekanisme.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s DesignMount NEXT 7346 – elegant drejeligt VESA universal-vægbeslag til LG OLED TV fra 40 til 65 tommer

DesignMount NEXT 7346 er et VESA universal-vægbeslag designet specielt til LG OLED TV fra 40 til 65 tommer. Du kan dreje TV’et 120 grader vandret og 20 grader lodret, så du altid kan få den bedste synsvinkel og placere TV’et fladt mod væggen, når du ønsker det.

TV-beslag er ofte pænest, når de er godt gemt væk bag skærmen. DesignMount NEXT 7346 et derimod godt kompromis mellem design og funktionalitet. Beslaget monteres på væggen med et rundt dæksel, og alle synlige led er afrundede i kanterne for et lækkert look. Finishen i sort og metal er et perfekt match til de fleste af dagens TV.

Afstanden til væggen er kun 7,2 cm, når beslaget er slået helt ind. På trods af dette kan TV’et trækkes hele 71,3 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads. Skydefunktionen er konstrueret, så du ikke ved en fejl banker TV-skærmen ind i væggen, når du justerer placeringen.

Nem montering og styr på kablerne
DesignMount NEXT 7346 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV’et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når du skal bore hullerne i væggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel’s DesignMount NEXT 7346 fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

Maks. belastning30 kg
Indbygget vaterpasNej
Vandret drejbar120 °
Lodret drejbar20 °
Indbygget motordrevNej