HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Vogels THIN 550 Vægbeslag til TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 550 Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

THIN 550 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til de helt store TV fra 40 til 100”. Du kan ubesværet dreje dit TV op til 60 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret.

Vogel’s THIN 550 – drejeligt VESA universal-vægbeslag til store TV fra 40 til 100 tommer

THIN 550 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til de helt store fladskærme fra 40 til 100". Dit TV kan helt ubesværet drejes op til 60 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret. Det giver dig masser af muligheder for altid at få den bedst mulige synsvinkel til skærmen, samtidig med at TV'et kan sidde fladt ind mod væggen, når du ønsker det.

Afstanden ind til væggen er kun 6 cm, når beslaget er slået helt ind, og dermed er monteringen næsten skjult i praksis. På trods af dette kan TV'et trækkes hele 53 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne
THIN 550 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV'et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel's THIN 550 fås i sort finish.

 

Tekniske specifikationer

  • Drejeligt universal-vægbeslag til TV fra 40 til 100"
  • Minimum afstand til væg: 58 mm
  • Maksimal afstand til væg: 53 cm
  • Kan justeres i vandret plan efter montering
  • Vandret / lodret drejbarhed: op til ± 60 grader / ± 20 grader
  • Indbygget kabelholder-system
  • Passer til VESA op til 600x400
  • Max. belastning: 70 kg
  • Farve: Sort

OBS: Når du monterer beslaget, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. En 75" skærm, som hænger en halv meter ud fra væggen, kræver en korrekt og yderst solid fastgørelse, f.eks. ved hjælp af ekspansionsbolte. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning