HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Pro-Ject Clamp it Pladespillertilbehør

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Clamp it  Pladespillertilbehør

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Clamp it er en lækker og velfungerende pladestrammer, som kvæler resonanser ved at forbedre kontakten mellem plade og pladetallerken. Med skrueregulering kan du selv optimere trykket til din plademåtte og evt. bulede plader.

Pro-Ject Clamp it – lad pladestrammeren fjerne resonanserne

Clamp it er en elegant pladestrammer, som kan forbedre lyden fra din vinylsamling ved at fjerne resonanser mellem plade og pladetallerken under afspilning. Clamp it er af skruetypen, hvor du fastgør pladestrammeren på centertappen oven på pladen. På denne måde kan du selv bestemme presset, og det kan være en fordel, f.eks. hvis pladen er bulet.

Nogle andre pladestrammere fungerer ved blot at lægge tung vægt oven på pladen. Her er der ikke mulighed for at regulere presset på centerspindlen individuelt, som du kan med Clamp it. Den tungere pladestrammer giver forøget rummel og slitage på nogle pladespillere, hvor centerlejet ikke er dimensioneret til den ekstra vægt.

Clamp it er lækkert udført i drejet aluminium og læder, og den vil give et eksklusivt visuelt pift til enhver pladespiller.

Bemærk: Visse pladespillere har så kort centertap, at Clamp it ikke kan gribe fat om den. Det gælder fx Argon TT-1 og NAD C556 (da centerlejet på disse modeller samtidig ikke er dimensioneret til ekstra vægt, anbefaler vi ikke, at der anvendes pladestrammer til netop disse modeller).

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

  • Pladestrammer af skruetypen
  • Udført i aluminium og læder
  • Mål: 7,8 x 3,3 cm (diameter/højde)
  • Vægt: 120 gram
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning