Gå til indhold
795,-stk
Forventes på lager 14. januar 2024
 Opleves i
Tæt kontakt mellem plade og pladetallerken giver færre resonanser og bedre lyd. Denne lækre pladestrammer klarer sagen let og elegant.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Pro-Ject Clamp it – lad pladestrammeren fjerne resonanserne

Clamp it er en elegant pladestrammer, som kan forbedre lyden fra din vinylsamling ved at fjerne resonanser mellem plade og pladetallerken under afspilning. Clamp it er af skruetypen, hvor du fastgør pladestrammeren på centertappen oven på pladen. På denne måde kan du selv bestemme presset, og det kan være en fordel, f.eks. hvis pladen er bulet.

Nogle andre pladestrammere fungerer ved blot at lægge tung vægt oven på pladen. Her er der ikke mulighed for at regulere presset på centerspindlen individuelt, som du kan med Clamp it. Den tungere pladestrammer giver forøget rummel og slitage på nogle pladespillere, hvor centerlejet ikke er dimensioneret til den ekstra vægt.

Clamp it er lækkert udført i drejet aluminium og læder, og den vil give et eksklusivt visuelt pift til enhver pladespiller.

Bemærk: Visse pladespillere har så kort centertap, at Clamp it ikke kan gribe fat om den. Det gælder fx  Argon TT-1 og NAD C556 (da centerlejet på disse modeller samtidig ikke er dimensioneret til ekstra vægt, anbefaler vi ikke, at der anvendes pladestrammer til netop disse modeller).

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.
Tekniske specifikationer

FarveSølv
FarvebeskrivelseAluminium
Vægt (kg)0,21
Højde emballage (cm)4
Længde emballage (cm)11
Vægt emballage (kg)0,21
Bredde emballage (cm)11

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Stefan
Sverige
11/4/2023

Rigtig god klemme. Disken limes på pladen.

Stefan
Sverige
Jeroen
Holland
10/19/2023

Fantastisk til at gøre din vinyllyd endnu bedre

Jeroen
Holland
Michel
Holland
7/6/2023
Michel
Holland
W.
Holland
7/1/2023

Mit køb Pro-Je T Clamp-it er et reelt aktiv for min pladespiller ARGON AUDIO TT-4. Dette blev også købt hos hifiklubben i Groningen. En dejlig butik. Hvor kvalificeret personale er til stede for at hjælpe og give kyndig information. Alt i alt super tilfreds med mine opkøb.

W.
Holland