Gå til indhold

Argon BR2 Pladebørste

{{product.ribbonText}}

BR2 er en gennemtænkt pladebørste, som effektivt og skånsomt fjerner støv fra dine vinylplader. De ultrafine kulfiberhår når helt ned i bunden af rillerne, og rensepuden opsamler støvet, uden at du tilfører yderligere statisk elektricitet.

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon BR2 – effektiv og skånsom pladebørste med kulfiberhår og rensepude

  • Fjerner hurtigt og effektivt støv fra dine vinylplader
  • Nem at bruge
  • De fine kulfiberhår når helt ned i bunden af rillen, rensepuden opsamler støvet
  • Tilfører ikke statisk elektricitet
  • Beskyttelsesdæksel kan fungere som vægbeslag

BR2 er en effektiv og skånsom pladebørste, som i et snuptag fjerner støvet fra dine vinylplader. De ultrafine kulfiberhår når helt ned i bunden af rillerne, og du undgår samtidig at tilføre statisk elektricitet, som kunne tiltrække nyt støv. Den mellemliggende fløjlspude opsamler støvet, så en stor del af dette fjernes fra pladen frem for at blive liggende på overfladen.

BR2 er en god løsning, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for at holde dine kostbare LP'er i god form. Det tilhørende vippedæksel har "nøglehul", så det også kan fungere som et fikst vægbeslag.

Tekniske specifikationer

  • Pladebørste til vinylplader
  • Børstehår i kulfiber, rensepude i fløjl
  • Mål: 11,2 x 3,3 x 3,0 cm (BxHxD)
  • Vægt: 66 gram
  • Farve: Sort

Anmeldelser

2,4

Baseret på 5 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Jacob Flemming Madsen

Rigtig god børste. Fjerner lige en stjerne da dækslet ikke er særlig godt udtænkt. Det ville være bedre hvis det var fastmonteret på børsten og kunne vippes. Jeg kan ikke forestille mig nogensinde at montere en børste på væggen! Men den er rigtig god til at fjerne støv og statisk elektricitet, så jeg er meget tilfreds i det store hele.

7 måneder siden

Kim Bergmann Hansen

jeg den er rigtig god. Og beslaget syntes jeg fungere fint

23 måneder siden

Carsten Jensen

Ok pladebørste, men så heller ikke mere. Savner en kasse og sætte den i, fremfor det medfølgende beslag til at sætte fast på f.eks. væggen. Hvorfor man skulle ville bore en pladebørste op på en væg, eller fast i en hylde forstår jeg ikke? - det er jo ikke just en pyntegenstand :-)

24 måneder siden

Carsten Jensen

Ok pladebørste, men så heller ikke mere. Savner en kasse og sætte den i, fremfor det medfølgende beslag til at sætte fast på f.eks. væggen, Hvorfor man skulle ville bore en pladebørste op på en væg, eller fast i en hylde forstår jeg ikke? - det er jo ikke just en pyntegenstand :-)

24 måneder siden

Martin Damm

Jeg bruger den måske forkert, men hvis man presser filtpuden ned på pladen vil jeg anbefale at man følger rillerne, ellers efterlader den kedelige mærker på pladen.

28 måneder siden

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her