HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Damping Feet Dæmpefødder

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Sæt
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Damping Feet Dæmpefødder

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Sæt

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Damping Feet er bløde, selvklæbende dæmpepuder til brug mellem højttalere og underlag. Damping Feet kan i nogle tilfælde være en bedre løsning end spikes, f.eks. på trægulve. Fås i fire udgaver, som passer til højttalere fra 10 til 60 kilo.

Argon Damping Feet – et godt underlag for dine højttalere
Argon Damping Feet er bløde, selvklæbende dæmpepuder til brug mellem højttalere og underlag. De er et smart og lydforbedrende tilbehør, hvis dine højttalere står direkte på f.eks. et trægulv eller i en reol. I disse tilfælde kan vibrationer fra kabinettet forplante sig til underlaget, og det forringer lyden hørbart. Damping Feet dæmper effektivt disse vibrationer, og det vil både du og din eventuelle nabo sætte pris på. De er også et godt alternativ, hvis du ikke vil udsætte dit trægulv for spikes.

Også til dit anlæg
Argon Damping Feet er også i stand til at absorbere den returenergi fra underlaget, som opstår på grund af højttalerens bevægelser. Derfor kan de også bruges under komponenterne i dit anlæg. Specielt cd- og dvd-afspillere med følsom mekanik nyder godt af denne afkobling. Puderne bør have kontakt med selve kabinettet – ikke placeres under de eksisterende fødder.

Prøv hjemme hos dig selv
Det er vores erfaring, at løsninger som Argon Damping Feet i en del tilfælde er et bedre lydmæssigt alternativ end spikes, men ikke altid. Derfor er det en god idé at sammenligne Damping Feet og spikes på dine egne højttalere og dit eget gulv. Så finder du den løsning, der giver dig det bedste lydmæssige udbytte.

Flere størrelser til flere formål
Argon Damping Feet fås i flere størrelser, som passer til højttalere i forskellige vægtklasser. De leveres i sæt a 8 styk, som passer til et sæt stereohøjttalere. Single-versionen er til en enkelt højttaler (f.eks. subwoofer eller centerhøjttaler) og rummer 4 styk. Max-belastningen bør ikke overskrides, da puderne i så fald deformeres og mister deres lydforbedrende egenskaber.

Argon Damping Feet Light: til højttalere/apparater op til 14 kg
Argon Damping Feet Medium: til højttalere/apparater fra 10 til 30 kg
Argon Damping Feet Heavy: til højttalere/apparater fra 20 til 60 kg
Argon Damping Feet Single: til enkelthøjttaler/apparater op til 50 kg

Tekniske specifikationer

  • Selvklæbende dæmpepuder til brug mellem højttalere og underlag
  • Farve: Sort

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning