HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Damping Feet Dæmpefødder

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Argon Audio Damping Feet Dæmpefødder

Argon Damping Feet er bløde, selvklæbende dæmpepuder til brug mellem højttalere og underlag. Damping Feet kan i nogle tilfælde være en bedre løsning end spikes, f.eks. på trægulve. Fås i fire udgaver, som passer til højttalere fra 10 til 60 kilo.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /Sæt

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Argon Damping Feet – et godt underlag for dine højttalere
Argon Damping Feet er bløde, selvklæbende dæmpepuder til brug mellem højttalere og underlag. De er et smart og lydforbedrende tilbehør, hvis dine højttalere står direkte på f.eks. et trægulv eller i en reol. I disse tilfælde kan vibrationer fra kabinettet forplante sig til underlaget, og det forringer lyden hørbart. Damping Feet dæmper effektivt disse vibrationer, og det vil både du og din eventuelle nabo sætte pris på. De er også et godt alternativ, hvis du ikke vil udsætte dit trægulv for spikes.

Også til dit anlæg
Argon Damping Feet er også i stand til at absorbere den returenergi fra underlaget, som opstår på grund af højttalerens bevægelser. Derfor kan de også bruges under komponenterne i dit anlæg. Specielt cd- og dvd-afspillere med følsom mekanik nyder godt af denne afkobling. Puderne bør have kontakt med selve kabinettet – ikke placeres under de eksisterende fødder.

Prøv hjemme hos dig selv
Det er vores erfaring, at løsninger som Argon Damping Feet i en del tilfælde er et bedre lydmæssigt alternativ end spikes, men ikke altid. Derfor er det en god idé at sammenligne Damping Feet og spikes på dine egne højttalere og dit eget gulv. Så finder du den løsning, der giver dig det bedste lydmæssige udbytte.

Flere størrelser til flere formål
Argon Damping Feet fås i flere størrelser, som passer til højttalere i forskellige vægtklasser. De leveres i sæt a 8 styk, som passer til et sæt stereohøjttalere. Single-versionen er til en enkelt højttaler (f.eks. subwoofer eller centerhøjttaler) og rummer 4 styk. Max-belastningen bør ikke overskrides, da puderne i så fald deformeres og mister deres lydforbedrende egenskaber.

Argon Damping Feet Light: til højttalere/apparater op til 14 kg
Argon Damping Feet Medium: til højttalere/apparater fra 10 til 30 kg
Argon Damping Feet Heavy: til højttalere/apparater fra 20 til 60 kg
Argon Damping Feet Single: til enkelthøjttaler/apparater op til 50 kg

Tekniske specifikationer

  • Selvklæbende dæmpepuder til brug mellem højttalere og underlag
  • Farve: Sort

Argon Audio

Argon Audio er HiFi Klubbens eget mærke, som altid giver dig forrygende valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er der ingen undskyldning for at lade dårlige produkter og dårlig lyd lyd forurene din hverdag!

  • Langt bedre end no-name-løsninger
  • Suveræn kvalitet til prisen
  • Gennemtænkt design
  • Gennemtestet af Hi-Fi Klubben
  • Både kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Læs mere om Argon Audio

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her