Gå til indhold

Bluesound

40 produkter
40 produkter

  Bluesound

  Bluesound er multirums hi-fi-systemet med de ekstra finesser, der gør en stor forskel. Du får suveræn lydkvalitet og smarte tilslutninger, for eksempel til stor TV-lyd i stereo, som du styrer fra din TV-fjernkontrol. For entusiasten er der masser af audiofile finesser, herunder muligheden for at streame Hi-Res Audio via TIDAL.

  Få suveræn lyd i hele huset – fleksibelt og gennemført

  Med Bluesound får du en anderledes og mere gennemført totaloplevelse, end du måske er vant til fra trådløse Bluetooth-højtalere. Derudover mister du ikke strøm på din smartphone, ligesom det længe ventede omkvæd i sangen ikke bliver afbrudt af en sms eller et opkald midt i det hele.

  Kort sagt giver Bluesound multirums-systemet en fantastisk fleksibilitet, så alle i familien kan lytte til deres favoritsange, når de vil. Musikken kan styres separat i alle husets rum. Du kan altså sætte dine favoritter på til madlavningen, mens børnene hører deres favoritter på børneværelset eller i stuen.

  Bluesound er udviklet af hi-fi producenten NAD, hvilket betyder, at du blandt andet finder systemet indbygget i en række NAD stereoforstærkere og surround-receivere.

  Fleksibiliteten skinner også igennem i de mange forskellige kombinationsmuligheder, der er. Du kan bruge Bluesound til alt fra dyre high-end anlæg i stuen til de mere prisvenlige trådløse højtalere på eksempelvis badeværelset eller terrassen. Det hele spiller perfekt sammen, så du kan få opfyldt dine musikbehov, uanset hvor i huset du befinder dig.

  Trådløse højtalere med Bluesound

  Trådløse højtalere kan bruges i både store og små rum, og det er en nem løsning, hvis du vil have god lyd uden at skulle tænke på kabler og montering.

  Vælg for eksempel en af de populære PULSE højtalere, som findes i blandt andet FLEX 2i og Mini modellerne, der hver især kan spille større og mindre rum op. Du kan desuden med fordel vælge en trådløs højtaler med et batterimodul, så du kan spille trådløs musik på terrassen, uden at skulle bekymre dig om, at højtaleren løber tør for strøm midt i festlighederne.

  Hvis du vil udbygge oplevelsen, men stadig holde dig inden for de trådløse højtalere, kan du vælge to ens Bluesound-højtalere, som sættes op til at spille henholdsvis højre og venstre kanal i stereo. Det giver dig et mere fuldendt og realistisk lydbillede end en enkelt højtaler, og er derfor et godt alternativ, hvis du ikke vil have et system med et separat anlæg.

  Brug Bluesound i anlægget

  Uanset hvilket brand og hvilken producent der er tale om, kommer vi ikke uden om, at du opnår det absolut bedste resultat med et rigtigt anlæg i samarbejde med rigtige hi-fi-højtalere. Det giver ganske enkelt de bedste musik- og lydoplevelser.

  Som nævnt er det NAD, der står bag Bluesound, så hvis du vælger en af deres receivere eller forstærkere, har du måske allerede indbygget Bluesound.

  Hvis du har en godt anlæg, som ikke skal skiftes ud, men blot opgraderes til bedre lyd, kan du for eksempel tilslutte NODE 2i musikstreamer, som giver dig trådløs musik i hi-fi-kvalitet, uden du behøver at udskifte dit nuværende anlæg.

  Også det kompakte musikanlæg POWERNODE 2i er populært. Det giver dig super lyd med et minimum af kabler, du tilslutter blot et par ægte hi-fi-højtalere, hvorefter du kan nyde lyden, der strømmer ud.

  God lyd fra dit TV

  Bluesound tilbyder naturligvis også god lyd til dit TV. Deres PULSE soundbar 2i er en af de mest velspillende soundbarer på markedet, og den bringer det ekstra lag til lydoplevelsen, uanset om du ser film, serier, sport eller andet.

  Soundbaren har HDMI-tilslutning, så du nemt tilslutter din TV via et HDMI-kabel. Du kan udbygge denne løsning, som du vil – for eksempel med en subwoofer og et par trådløse surround-baghøjtalere, så du får en endnu mere gennemført lyd.

  Uanset hvilken løsning du vælger, kan du styre Bluesound direkte fra din almindelige fjernbetjening, så du ikke skal bøvle med at tænde en masse forskellige apparater, men blot kan bruge dit TV som hidtil – bare med bedre lyd!

  Få gang i Bluesound med få klik

  Det er super nemt at få gang i Bluesound. Hvis du har en smartphone, et trådløst hjemmenetværk (wi-fi) og en musikstreamingtjeneste (for eksempel Spotify eller Apple Music), er du næsten i mål med din opsætning allerede. Du henter blot den smarte Bluesound app, hvorefter du kan vælge din musik, radio, osv. direkte i Bluesound appen – nemt og super smart!

  Hele familien kan nemt styre samtlige højtalere i huset, når bare de har hentet Bluesound appen til deres smartphone. Uanset om du skal streame musik, radio eller andet, gør du det direkte i appen fra Bluesound, så du hurtigt og ubesværet kan skifte mellem det forskellige.

  Bluesound-systemet har gjort det endnu lettere at få god lyd i hele huset – som alle i familien kan få glæde af. Du behøver ikke nødvendigvis investere hele opsparingen i anlæg, højtalere, osv., før du kan komme i gang med Bluesound. Alt, du behøver, er en enkelt trådløs højtaler, og så er du i gang. Når tiden og økonomien er til det, kan du udbygge dit Bluesound-system, så du for eksempel kan få surround sound i stuen eller indbyggede højtalere i køkkenet.

  Kom ind i HiFi Klubben og hør om dine muligheder

  Hvis du går og leger med tanken om et multirums-system i dit hjem, men er i tvivl om, hvor du skal starte, er det altid en god idé at lægge vejen forbi din lokale HiFi Klubben butik. Vi kan fortælle dig om de mange muligheder, Bluesound tilbyder, og vi kan give dig konkret vejledning til, hvad der vil fungere godt i dit hjem.

  Vi tager udgangspunkt i dine behov, så vi sammen kan komme frem til det system, der lever op til dine forventninger – både i forhold til indhold, kvalitet og pris. Ingen spørgsmål er for små eller store, vi hjælper med alt fra valg af højtalere til download af appen, hvis det er det, du har brug for, så kig ind og lad os hjælpe med at finde frem til det perfekte Bluesound-system for dig.