Gå til indhold
HDMI-kabel

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed

599,-stk
Nypris 699,-Spar 100,-
 Produktet står i HiFi Klubben Holstebro
Solidt og velbygget Ultra High Speed HDMI-kabel til 8K/HDMI 2.1 gaming og hjemmebio. Et godt valg til anlæg i budgetklassen.

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed – solidt HDMI-kabel til musik, gaming og hjemmebio inkl. 8K

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 0,5% sølv
 • NDS-afskærmning (Noise Dissipation System)
 • Bagudkompatibel med alle eksisterende 4K systemer
 • Fås i mange forskellige længder

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed er et solidt og velkonstrueret HDMI-kabel til dig, der vil have fejlfri signaloverførsel til musik, gaming og hjemmebio, inklusive fuld understøttelse af 8K og HDMI 2.1.

De massive LGC-kobberledere i Forest HDMI Ultra High Speed er forsølvet med 0,5% sølv for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. LGC er en eksklusiv kobberkvalitet med bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. Du får også AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrøm mod indstråling af RF-støj. En rigtig god kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

AudioQuest Forest HDMI Ultra High Speed HDMI-kabel fås i længder fra 0,6 meter og opefter. 

HDMI 2.1 og 8K – nye billedmedier, nye muligheder og nye krav

HDMI-kablet overfører strømmen af højopløste lyd- og billeddata mellem f.eks. din spilkonsol, Blu-ray, projektor, TV og hjemmebio-receiver. Med HDMI 2.1 og 8K opløsning er det nødvendigt med et Ultra High Speed HDMI-kabel for at få det bedste ud af både billedkilde og TV.

Blandt de nye 8K-billedmedier finder du for eksempel PlayStation 5 (PS5) og Xbox Series X, som er nogle af de første til at udnytte den fantastiske 8K-billedkvalitet. Her giver det i høj grad mening at investere i et godt HDMI-kabel, for med op til 48 gigabit i sekundet er det virkelig massive datamængder, som skal overføres. En række nyere AV-receivere – for eksempel fra Denon – er klar til at udnytte alle de nye og spændende HDMI 2.1 funktioner.

AudioQuest Ultra High Speed HDMI-kabler – flere kabelserier til flere fire behov

Et bedre HDMI-kabel giver ikke i sig selv bedre billede eller lyd, men kravene til kablets kvalitet stiger i takt med datamængde og kabellængde. Specielt ved krævende brug som 8K kan du opleve støj og billedudfald, hvis kablet ikke overfører signalet ordentligt, f.eks. på grund af dårlige stik eller dårlig afskærmning. Det sker ikke med et AudioQuest kabel.

Ultra High Speed HDMI-kablerne fra AudioQuest understøtter alle de funktioner, som ligger i HDMI 2.1 standarden, inkl. 48Gbps og eARC. Du kan vælge mellem flere kabelserier, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ultra High Speed (HDMI 2.1, 8K/60, 4K/120, 48Gbps, eARC)
 • Massive retningsbestemte LGC-kobberledere forsølvet med 0,5% sølv
 • NDS-afskærmning (Noise Dissipation System)
 • Bagudkompatibel med alle eksisterende 4K systemer

Begrænsninger

 • Ikke forsølvede kontaktflader (Direct-Silver)
 • Ikke 2-lags NDS-afskærmning

Tekniske specifikationer

HDMI SpeedUltra High Speed