Gå til indhold
Vægbeslag

SOUNDXTRA HEOS 5 Bracket

599,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Hæng din HEOS 5-højttaler op på væggen med dette specialdesignede beslag. En perfekt løsning til f.eks. køkkenet. Sort eller hvid.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

HEOS 5 vægbeslag – hæng din HEOS 5 elegant og solidt op på væggen

HEOS 5 vægbeslag – hæng din HEOS 5 elegant og solidt op på væggen
HEOS 5 vægbeslaget er skræddersyet til at montere din HEOS 5-højttaler solidt og elegant på væggen. Som en ekstra bonus får du en forlængerledning med i købet, så du kan gemme den eksterne strømforsyning andetsteds.

En rigtig smart løsning, uanset om du vil have to HEOS 5-højttalere op på væggen til at skabe rigtig stereo, eller om du bare vil have en enkelt højttaler fast og sikkert monteret, for eksempel i køkkenet eller i stuen.

Vægbeslaget er skåret og formet præcist efter HEOS 5 og dens dimensioner. De passer derfor perfekt sammen. Nu behøver du ikke længere bruge klodsede universalbeslag, hvis du har lyst til at pynte hybelens vægge med en, eller to, HEOS 5-højttalere. Tværtimod kan du løfte din HEOS-oplevelse til nye højder – bogstaveligt talt.

Beslaget kan tiltes 20 grader ned og hele 45 grader til højre og venstre, så du kan finde frem til den helt rigtige placering. Fås både i sort og hvid, forlængerkabel medfølger.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,01
Højde emballage (cm)13
Længde emballage (cm)32
Vægt emballage (kg)1,01
Bredde emballage (cm)20