Gå til indhold
Vægbeslag

SOUNDXTRA HEOS 1

349,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Hæng din HEOS 1-højttaler op på væggen med dette specialdesignede beslag. En perfekt løsning til f.eks. køkkenet. Sort eller hvid.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

HEOS 1 vægbeslag – hæng din HEOS 1 elegant og solidt op på væggen

HEOS 1 vægbeslag – hæng din HEOS 1 elegant og solidt op på væggen
HEOS 1 vægbeslaget er skræddersyet til at montere din HEOS 1-højttaler solidt og elegant på væggen. Som en ekstra bonus får du en forlængerledning med i købet, så du kan gemme den eksterne strømforsyning andetsteds.

En rigtig smart løsning, uanset om du vil have to HEOS 1 op på væggen til at skabe rigtig stereo i stuen, eller om du bare vil have en enkelt højttaler fast og sikkert monteret, for eksempel i køkkenet eller soveværelset.

Vægbeslaget er skåret og formet præcist efter HEOS 1 og dens dimensioner. De passer derfor perfekt sammen. Nu behøver du ikke længere bruge klodsede universalbeslag, hvis du har lyst til at pynte hybelens vægge med dine HEOS 1'ere. Tværtimod kan du løfte din HEOS-oplevelse til nye højder – bogstaveligt talt.

Hvis du har forkælet din HEOS 1 med det smarte Go Pack-batterimodul, vil dette heller ikke være noget problem. Beslaget er bygget til også at kunne administrere det ekstra batteri.

Beslaget kan tiltes 20 grader ned og hele 45 grader til højre og venstre, så du kan finde frem til den helt rigtige placering. Fås både i sort og hvid, forlængerkabel medfølger.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,3
Højde emballage (cm)6
Længde emballage (cm)10
Vægt emballage (kg)0,3
Bredde emballage (cm)6,5