Gå til indhold
SOUNDBOKS Mic Mikrofon

SOUNDBOKSMicMikrofon

Med en cool mikrofon til din SOUNDBOKS kan du være helt sikker på, at verden hører både din musik og dit budskab. Inkl. 3 meter kabel.
stk999,-
Forventes på lager 5. april 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

SOUNDBOKS MIC – original mikrofon til SOUNDBOKS (Gen. 3)

SOUNDBOKS MIC er en original mikrofon til SOUNDBOKS (Gen. 3). Du tilslutter den direkte i jack-indgangen på højtalerens bagside og vælger i den tilhørende app, at den indgang nu skal bruges til en mikrofon. Så har du et genialt værktøj til alle de steder, hvor du vil brænde igennem støjen, uden at du skal slås med stikkontakter og lange strømkabler.

Scenen er din

Med en mikrofon bliver SOUNDBOKS universet meget mere end fest og høj musik. Skal du tale til et udendørs arrangement? Sæt en mikrofon til SOUNDBOKS (Gen. 3), og styr tingene som en prof. Firmafest? SOUNDBOKS (Gen. 3) klarer både musikken og legen én gang for alle. Træningshold? SOUNDBOKS (Gen. 3) får selv den sløveste motionist ud af starthullet.

Den følsomme mikrofonkapsel i SOUNDBOKS MIC er lavet til at skrue din stemme op på elleve hvor som helst. Den er beskyttet af et messingnet og en zinklegeret krop, og mikrofonen er robust pulverlakeret i sort. SOUNDBOKS MIC er optimeret til talebrug, så lyden opleves behagelig dyb og mindre skinger.

Det smarte hvide SOUNDBOKS logo fortæller sammen med de orange stik, at du har valgt den originale, ægte vare til din højtelskede højtaler. Her kan du flashe din stil, og du kan være helt sikker på, at du ikke går ned på grejet. Hvis du har brug for et længere kabel, kan du uden problemer tilslutte et standard mikrofonkabel.

SOUNDBOKS MIC fås i sort pulverlakeret finish. 3 meter originalt kabel medfølger.

Highlights

  • Passer til SOUNDBOKS (Gen. 3)
  • Tilsluttes direkte på højtalerens bagside (1/4” jack)
  • SOUNDBOKS logo og orange stik på mikrofon
  • Robust pulverlakeret finish
  • Inkl. 3 meter kabel

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)12,5
FarveSort
Højde emballage (cm)6
Længde emballage (cm)20
Vægt (kg)1
Vægt emballage (kg)1,8

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Eugen
Tyskland
10/6/2022
Eugen
Tyskland
Holstebro
Danmark
9/26/2022

Den virker godt, bare ærgerligt at app'en skal slås til for at bruge mikrofonen.

Holstebro
Danmark

Tilbehør til SOUNDBOKS Mic