Gå til indhold
Sony
Trådløst headset

Sony WH-1000XM3

1.690,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Forrygende trådløs lydkvalitet og smart noise cancelling (ANC). Superkomfortabelt og sammenklappeligt design.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sony WH-1000XM3 – lækre trådløse høretelefoner med fremragende lydkvalitet, smarte funktioner og avanceret noise cancelling (ANC)

WH-1000XM3 er trådløse, over-ear høretelefoner med noise cancelling (ANC) i særklasse. Støjreduktionen er understøttet af avancerede smartteknologier, der skræddersyr lyden præcis til dig og dine aktiviteter.!!!!

WH-1000XM3 er ikke kun god til at fjerne lyd – den er også god til at skabe lyd. Her får du lydpræstationer med kraftig, dyb bas og et superflot, detaljeret lydbillede. Den understøtter desuden Bluetooth-formaterne aptX, aptX HD og Apple AAC, der gør det muligt at streame musik i noget meget nær ægte CD-kvalitet – uanset om du spiller fra Android eller iOS.

WH-1000XM3 fungerer både i aktiv og passiv drift. Batterilevetiden er op til 30 timer i aktiv drift (med Bluetooth og ANC slået til), og når batteriet løber tør for strøm, kan du stadig lytte via det medfølgende kabel som på traditionelle høretelefoner.

WH-1000XM3 fås i sort eller sølv finish. Bæreetui og adapter medfølger.

OBS: Sony anbefaler, at du altid opdaterer dit produkt med den seneste software. Opdateringsnotifikationer til den seneste software og selve softwaren bliver lagt ind på Sony Headphones Connect appen, som er tilgængelig gratis på Google Play og Apple App Store.

Sony WH-1000XM3 – perfekt på rejsen med noise cancellation (ANC)

WH-1000XM3 har lukkede og omsluttende ørepuder (over-ear). Dette lægger i sig selv en stor dæmper på støjen fra dine omgivelser. Resten klares af den indbyggede noise cancelling (ANC), der kan dæmpe selv den mest brummende motorstøj til et absolut minimum. De indbyggede mikrofoner opfanger og eliminerer hver deres frekvensområde og kan derfor minimere – og nogle gange helt fjerne – ting som transportstøj fra for eksempel fly eller tog.

Går rejsen med fly, kan Bluetooth-modtageren slås fra, og du kan lytte videre ved hjælp af det aftagelige kabel. Der medfølger en rejseadapter, så du kan bruge høretelefonerne med flysædernes lydstik, og du kan også klappe dem sammen, så de fylder mindst muligt i håndbagagen.

Skræddersyet til dig og dine omgivelser

WH-1000XM3 bruger avancerede smartteknologier, så du får de bedste lytteoplevelse, lige meget hvor du er. Med en hurtig analyse af din hovedform tilpasser den støjreduktionen, så lyden er optimeret præcis til dig.

WH-1000XM3 har indbyggede mikrofoner, der kan differentiere mellem lyden i dine omgivelser – for eksempel tale og trafikstøj. Den tilhørende app lader dig skræddersy den indbyggede noise cancelling efter dit behov, så du for eksempel kan skrue ned for støjen fra trafikken, imens du stadig hører, hvad der bliver sagt omkring dig.

Smarte teknologiske løsninger

Noise cancelling høretelefoner kan nogle gange risikere at lukke så meget ude af omverdenen, at du f.eks. kommer til at overhøre, når ekspedienten bag kassen spørger dig om noget. Det har Sony løst. Med WH-1000XM3 skal du bare lægge hånden over den højre ørekop, så dæmper den musikken og lukker al tale og baggrundsstøj ind lige indtil du slipper ørekoppen igen.

En anden smart funktion er måden, hvorpå du kontrollerer afspilningen af lyd fra for eksempel din smartphone. Den højre ørekop på WH-1000XM3 er touch-sensitiv, så du bare skal swipe frem, tilbage eller trykke for at skifte sang eller besvare opkald.

Tilbehør til Sony WH-1000XM3

Tekniske specifikationer

Frekvensområde4-40.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv47 ohm
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter