Gå til indhold

SonyWH-1000XM3Trådløst headset

Forrygende trådløs lydkvalitet og smart noise cancelling (ANC). Superkomfortabelt og sammenklappeligt design.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Sony WH-1000XM3 – lækre trådløse høretelefoner med fremragende lydkvalitet, smarte funktioner og avanceret noise cancelling (ANC)

WH-1000XM3 er trådløse, over-ear høretelefoner med noise cancelling (ANC) i særklasse. Støjreduktionen er understøttet af avancerede smartteknologier, der skræddersyr lyden præcis til dig og dine aktiviteter.!!!!

WH-1000XM3 er ikke kun god til at fjerne lyd – den er også god til at skabe lyd. Her får du lydpræstationer med kraftig, dyb bas og et superflot, detaljeret lydbillede. Den understøtter desuden Bluetooth-formaterne aptX, aptX HD og Apple AAC, der gør det muligt at streame musik i noget meget nær ægte CD-kvalitet – uanset om du spiller fra Android eller iOS.

WH-1000XM3 fungerer både i aktiv og passiv drift. Batterilevetiden er op til 30 timer i aktiv drift (med Bluetooth og ANC slået til), og når batteriet løber tør for strøm, kan du stadig lytte via det medfølgende kabel som på traditionelle høretelefoner.

WH-1000XM3 fås i sort eller sølv finish. Bæreetui og adapter medfølger.

OBS: Sony anbefaler, at du altid opdaterer dit produkt med den seneste software. Opdateringsnotifikationer til den seneste software og selve softwaren bliver lagt ind på Sony Headphones Connect appen, som er tilgængelig gratis på Google Play og Apple App Store.

Test af Sony WH-1000XM3

Videoer om Sony WH-1000XM3

Tekniske specifikationer

Afspilning via USBNej
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Frekvensområde4-40.000 Hz
Impedans passiv47 ohm
MikrofonJa

Tilbehør til Sony WH-1000XM3

Anbefalede produkter

DALI IO-6 Trådløst headset
DALI IO-6
Trådløst headset
2.399,- / 2.999,- / stk