Gå til indhold
1.190,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusivt design, lækker hi-fi-lyd og alle fordelene med ANC i et par 100% trådløse ørepropper. Nyd friheden på 1. klasse!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sony WF-1000XM3 – True Wireless trådløse in-ear høretelefoner med fremragende lydkvalitet, lækker finish og avanceret noise cancelling (ANC)

 • Noise Cancelling / ANC
 • Op til 24 timers spilletid (6 timer + 3 x 6 timer fra ladeetui)
 • Sikker og komfortabel pasform med touch-betjening på ørestykker
 • Intelligent ANC med automatisk tilpasning til omgivelser
 • Hurtig adgang til stemmestyring (Google Assistant/Siri)
WF-1000XM3 er lækre True Wireless in-ear høretelefoner med noise cancelling (ANC) i særklasse. Her kan du både få lækker hi-fi-lyd og alle fordelene med ANC i et par 100% trådløse ørepropper. WF-1000XM3 er skabt til dig, der vil have den bedste lyd, den bedste funktion og det flotteste design. Og som vil have det i et format, som du altid kan have med dig i lommen. Læg den smarte touch-betjening oveni – så har du et par True Wireless høretelefoner, som du får særdeles svært ved at finde bedre.

Optimal funktion hele dagen
Støjreduktionen i WF-1000XM3 bruger avancerede smartteknologier, der skræddersyr lyden præcis til dig og dine aktiviteter. Via den tilhørende app kan du tilpasse funktionen til tog, bus, fly, kontor eller andet, og høretelefonerne finder selv ud af, om du befinder dig i den ene eller anden situation. Hvis du ønsker det, kan du nøjes med at bruge ét ørestykke, for eksempel hvis du vil tale i telefon og samtidig høre alt, hvad der foregår omkring dig.

Med 6 timers spilletid og yderligere 3 x 6 timer lige ved hånden i det medfølgende ladeetui har du sikkerhed for trådløs frihed og uforstyrret musik i høj kvalitet hele dagen.

WF-1000XM3 fås i sort eller sølv finish. Matchende ladeetui medfølger.

Opladningsæske med 18 timers ekstra batteri
Det indbyggede batteri i WF-1000XM3 kan klare op til 6 timers musik på en fuld opladning. Derudover får du et lækkert matchende ladeetui, hvor du både kan opbevare og oplade høretelefonerne. Med op til 6 timers afspilning på en opladning og yderligere 18 timer fra ladeetuiet kan du frit bruge WF-1000XM3 hele dagen. Du kan oplade etuiet og ørepropperne samtidig, så du i én omgang kan tanke strøm til 24 timers spilletid med ANC aktivt.

Opladningen starter automatisk, når du lægger ørestykkerne i etuiet, og på blot 10 minutter kan du oplade ørestykkerne så meget, at du får 90 minutters ny spilletid. Så er der ingen fare for, at du løber tør for underholdning i timevis, mens dine ørepropper er sendt til opladning.   

Skræddersyet støjreduktion til dig og dine omgivelser
WF-1000XM3 bruger avancerede smartteknologier, så du får den bedste lytteoplevelse, lige meget hvor du er. De indbyggede dobbelte ANC-mikrofoner i hvert ørestykke opfanger støjen og sørger for optimal dæmpning uden at lægge en dæmper på lydkvaliteten samtidig. Systemet kan også kende forskel på lyden i dine omgivelser – for eksempel stemmer og trafikstøj – og automatisk tilpasse støjreduktionen til situationen, så du for eksempel stadig kan orientere dig i forhold til trafikken, når du går på gaden.

Med den tilhørende app kan du skræddersy den indbyggede noise cancelling efter dit behov, så du selv bestemmer, hvor meget du ønsker at lukke omgivelserne ude. Du kan endda vælge, om du vil dæmpe al støj lige meget, eller om du vil lade stemmer gå mere igennem. Så har du alle muligheder for at få den perfekte funktion til dit behov, både når du er undervejs i toget, og når du sidder og arbejder på kontoret.

Nem og smart i daglig brug
Selvom ANC er smart og afslappende, kan du af og til have brug for at høre, hvad der sker omkring dig. For eksempel hvis ekspedienten bag kassen spørger dig om noget. Med WF-1000XM3 skal du bare berøre det venstre ørestykke – så dæmper den musikken og slipper tale og baggrundslyd frit igennem, lige indtil du slipper igen, og stilheden sænker sig.

En anden smart funktion er måden, hvorpå du kontrollerer afspilningen af lyd fra for eksempel din smartphone. Den højre ørekop på WF-1000XM3 er også touch-sensitiv, så du bare skal berøre den en eller flere gange for at starte/stoppe musikken, springe til et andet musiknummer, besvare opkald eller aktivere din foretrukne stemmestyring (Google Assistant eller Apple Siri).

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Noise Cancelling / ANC
 • Op til 24 timers spilletid (6 timer + 3 x 6 timer fra ladeetui)
 • Sikker og komfortabel pasform
 • Touch-betjening på ørestykker
 • Intelligent ANC med automatisk tilpasning til omgivelser
 • Dedikeret app til personlig tilpasning af lyd og funktion
 • Auto start/stop af musik
 • Ørepropper i forskellige materialer og størrelser medfølger
 • Hurtig adgang til stemmestyring via berøring af ørestykke (Google Assistant/Siri)

Begrænsninger

 • Ikke velegnet til sport og træning
 • Understøtter ikke Bluetooth aptX

Reviews

Videoer om Sony WF-1000XM3

Tilbehør til Sony WF-1000XM3

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde20-20.000 Hz
Bluetooth versionJa - 5 ( Apple AAC )
Enhed type/størrelse6 mm - Dynamic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter

A-3
Trådløse in-ear høretelefoner
1.699,- / Sæt