Gå til indhold
Sony
LED-TV

Sony KDL-32WD753

2.690,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Full-HD med alt det nødvendige inkl. wi-fi og USB-optagefunktion til en særdeles fornuftig pris.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KDL-32WD753 – 32” Full-HD LED-TV med USB-optagefunktion og wi-fi til økonomipris

  • Full-HD opløsning
  • Flot finish i metal
  • Sony Smart TV
  • Indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi)
  • USB-optagefunktion

KDL-32WD753 er et er et 32" Full-HD LED-TV med elegant superslankt metaldesign og gennemført Sony-kvalitet i alle detaljer. Du får Smart TV via den indbyggede trådløse netværksfunktion, og med optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

OBS: De indbyggede stereohøjttalere er som følge af det ultraslanke design blevet meget små, men kan dog til nød klare basale daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. Hi-Fi Klubben anbefaler dog stadig kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højttalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Netflix – se alle de film du har lyst til via streaming

På samme måde som Spotify og WiMP har revolutioneret musiklytning, kan du som ejer af KDL-32WD753 glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet. Streamingtjenesterne er også det første sted, hvor du kan få glæde af ægte 4K/UHD-billedmateriale (Netflix).

Game Mode – gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, kan du optimere din spiloplevelse yderligere ved at vælge Game Mode i menuen. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig respons ligesom på din PC-monitor. Denne indstilling kan du lave én gang for alle på den aktuelle indgang.

Photo Share – del billeder med familie og venner på en helt ny måde

Med Sonys smarte Photo Share app bliver det sjovere og nemmere end nogensinde at nyde de fotos, som du selv og familien har liggende på jeres smartphone eller tablet. I går bare ind i appen på TV'et og klikker jer på TV'ets eget netværk, hvorefter I direkte kan sende jeres udvalgte fotos op på skærmen – og downloade hinandens mesterværker i fuld opløsning!

Photo Share er en helt ny måde at dele fotos på, og du vil nyde at sidde sammen med de andre og dele jeres oplevelser. Det virker med næsten alle smartphones/tablets, og du slipper for besværet med at logge på et wi-fi-netværk med sikkerhedskoder. En virkelig brugbar funktion, som er med til at adskille Sony fra konkurrenterne.

Optagefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med KDL-32WD753 kan du optage direkte TV-udsendelser, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en USB-harddisk, som i dag kan fås i fornuftige størrelser for få hundrede kroner. Når først den er tilkoblet og formatteret, kan du i praksis glemme alt om den.

Optagefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG). Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV

KDL-32WD753 har indbyggede DVB-T2 og DVB-C tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne og kabel-TV. Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Tilbehør til Sony KDL-32WD753

Tekniske specifikationer

BilledeindgangHDMI

Anbefalede produkter