Gå til indhold

SonyKD55XH9005TV

55” 4K luksusmodel med Full Backlight og X1 processor for ekstra flot billedkvalitet. En TV-oplevelse i den eksklusive klasse.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-55XH9005 – 55” eksklusivt 4K LED-TV med Full Backlight og fremragende billedkvalitet

KD-55XH9005 er et eksklusivt 55” 4K LED-TV med fremragende billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos LED-panel. Denne luksusmodel er bestykket med Full Backlight LED-bagbelysning, som via Local Dimming giver mulighed for en ultrapræcis styring af lyset overalt på skærmen. Her får du både høj lysstyrke og en kontrastgengivelse, som giver OLED-TV kamp til stregen.

Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant og den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen. Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner, og med dobbelte TV-tunere og optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

Sony KD-55XH9005 fås i sort metalfinish.

OBS: De indbyggede højtalere kan klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler dog stadig at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Highlights

  • Full Backlight 4K LED med Local Dimming
  • X-tended Dynamic Range / X1 billedbehandling
  • Mulighed for stemmestyring (Google Assistant)
  • Android TV med Chromecast built-in
  • USB optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Tekniske specifikationer

Højde med fod (cm)78
StreamingtjenesterNetflix, HBO
TeknologierAlexa, Google Assistant

Tilbehør til Sony KD55XH9005

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
6.888,- / 7.299,- / stk