Gå til indhold
Sony KD-49XG9005 UHD-TV

SonyKD-49XG9005UHD-TV

Ekskluksivt 4K/UHD-TV med suveræn billedkvalitet, Full Backlight LED og 4K X1 Extreme processor. En TV-oplevelse i luksusklassen!

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-49XG9005 – 49” UHD/4K LED-TV med Full Backlight, X1 Extreme processor, eksklusiv metalfinish, dobbelte tunere og Google Assistant stemmestyring

KD-49XG9005 er et ekskslusivt 4K-TV med suveræn billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos LED-panel. Denne luksusmodel er bestykket med Full Backlight LED-bagbelysning, som via Local Dimming giver mulighed for en ultrapræcis styring af lyset overalt på skærmen.

Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via Google Assistant og en separat smarthøjtaler (ekstratilbehør). Funktionen er klar til brug, så snart Google aktiverer den i Danmark.

HDR-billedkvalitet og Android TV med Chromecast

KD-49XG9005 understøtter HDR-standarden, som med ægte HDR-materiale kan forløse hele potentialet i den digitale billedteknologi. Den avancerede 4K X1 Extreme processor sørger for, at også ikke-UHD billedkilder (HDTV, Blu-Ray m.m.) bliver opskaleret og behandlet optimalt og intelligent.

Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner, og med dobbelte TV-tunere og pause/optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

OBS: De indbyggede stereohøjtalere er som følge af det ultraslanke design blevet meget små, men kan dog klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler stadig at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Highlights

  • Triluminos-panel med Full Backlight LED og Local Dimming
  • 4K X1 Extreme processor
  • Eksklusivt metaldesign
  • Klar til stemmestyring (Google Assistant)
  • USB-optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Videoer om Sony KD-49XG9005

Tekniske specifikationer

DVB-C tunerJa
DVB-S tunerJa
DVB-T tunerJa
Højde med fod (cm)69,9
Skærmstørrelse49
StreamingtjenesterNetflix, Youtube , HbbTV
VESA300x300
Wall bracket includedNej

Tilbehør til Sony KD-49XG9005