Gå til indhold

SonyKD-49XG8096TV

Eksklusivt UHD/4K LED-TV i lækkert design. HDR-billedkvalitet, USB-optagefunktion og klar til Google stemmestyring.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-49XG8096 – 49” UHD/4K LED-TV med fremragende billedkvalitet, HDR, eksklusiv finish, Android TV og Google Assistant stemmestyring

KD-49XG8096 er et eksklusivt 4K-TV med suveræn billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos LED-panel. Det understøtter HDR-standarden, som med ægte HDR-materiale kan forløse hele potentialet i den digitale billedteknologi. Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner, og med  pause/optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via Google Assistant og en separat smarthøjtaler (ekstratilbehør). Funktionen er klar til brug, så snart Google aktiverer den i Danmark.

OBS: De indbyggede stereohøjtalere er som følge af det ultraslanke design blevet meget små, men kan dog klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler stadig at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Highlights

  • Triluminos-panel med HDR og 4K X-Reality PRO processor
  • Eksklusivt design
  • Android TV med indbygget Chromecast
  • Klar til stemmestyring (Google Assistant)
  • Pause/optagefunktion via USB

Videoer om Sony KD-49XG8096

Tekniske specifikationer

Standby strømforbrug (watt)0,5 watt

Tilbehør til Sony KD-49XG8096

Anbefalede produkter