Gå til indhold
Sennheiser
Høretelefoner

Sennheiser URBANITE

999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Skal du være anderledes på den fede måde, så har du en god start her. Unikt design, lækker lyd med masser af bas og flere flotte farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser URBANITE – on-ear hovedtelefon med fed stil, fed lyd og masser af bas

  • Lækkert design i flotte farver
  • Masser af bas uden at mudre lyden
  • Solid sammenklappelig konstruktion med hængsler i stål og aluminium
  • Høj bærekomfort
  • Apple iOS-kontrol på kabel (Android-kabel kan købes separat)
URBANITE er en lækker full-size on-ear hovedtelefon til dig, der tør være anderledes på den fede måde. Du får et smart og helt unikt design i flotte farver, og med Sennheisers know-how kan du også stole på, at det kan holde til at blive brugt ude i den virkelige verden.

Hængsler og glideskinner er solidt lavet i stål og aluminium, ikke i plastik som på nogle konkurrenter. Derfor kan du trygt klappe ørekopperne sammen og smide din hovedtelefon i rygsækken, når du skal videre på farten. URBANITE skal nok klare mosten, så længe du ikke afstraffer den fuldstændig urimeligt.

De bløde ørepuder på URBANITE hviler behageligt på dine ører, og lyden er tunet til bas – masser af bas! Men med URBANITE får du ikke bare en svampet bulderbas – du får en superlækker og ren lyd over hele linjen. Der er bare meget mere og dybere bas, end du er vant til. Endnu en understregning af, at Sennheiser har gennemtænkt hver eneste tekniske detalje.

URBANITE fås med finish i sort, Denim (blå) eller Sand (lys brun).

Sennheiser URBANITE – en fed oplevelse til både iOS og Android
Kabel med iOS-kontrol/mikrofon samt transportetui medfølger til URBANITE. Har du en Android, kan du separat købe et tilsvarende kabel, som passer til en lang række Android-smartphones. På Sennheisers hjemmeside kan du se, om netop din model er understøttet. Men ellers bare kom ind i butikken – så finder vi ud af det sammen.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseDenim
Vægt (kg)0,67
Højde emballage (cm)8
Længde emballage (cm)23
Vægt emballage (kg)0,67
Bredde emballage (cm)20