Gå til indhold
Sennheiser
Trådløst headset

Sennheiser PXC 550-II Wireless

1.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Gør din rejsetid til en oase af fred med bløde puder på hovedet og lækker hi-fi musik i ørerne. Perfekt til dig, der nyder at være undervejs.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser PXC 550-II Wireless – eksklusive trådløse høretelefoner med smart ANC, lækkert design og lyd i ægte Sennheiser hi-fi kvalitet

  • Smart ANC med automatisk tilpasning til dine omgivelser
  • Automatisk tænd/sluk ved af- og påtagning
  • Høj komfort med bløde omsluttende ørepuder
  • Bluetooth aptX Low Latency til filmlyd uden tidsforsinkelse (fra Android)
  • Lækker metalfinish og sammenklappeligt design
PXC 550-II Wireless er eksklusive trådløse over-ear høretelefoner med smart Noise Cancelling (ANC), som gør din rejsetid til en fredfyldt oase i stedet for et støjfyldt inferno. Her kan du nyde din musik i lækker hi-fi-kvalitet og glemme alt om omverdenen, indtil du er fremme ved målet. Trådløs frihed på 1. klasse!

Den lækre metalfinish signalerer topkvalitet, og de to ørepuder er polstret med et blødt, superkomfortabelt materiale, der er en fornøjelse at have på hovedet time efter time. Den justerbare hovedbøjle sørger for korrekt og komfortabel pasform på selv de længste transatlantiske ture. Når du er færdig med at lytte, kan du klappe høretelefonerne helt sammen, så de fylder minimalt i din tætpakkede håndbagage.

Ekstremt brugervenlige med smart tænd/sluk og touch-kontrol
PXC 550-II Wireless tænder automatisk, når du folder dem ud. Skal du give en besked til en kollega? Så hænger du dem bare om halsen, og musikken stopper. Høretelefonerne afspiller fra samme sted, når du er klar til at lytte igen.

Skal du til møde og har brug for en længere pause? Når du folder PXC 550-II Wireless sammen, slukker de for strømmen og stopper musikken. Når du folder dem ud igen, tænder de automatisk for det hele igen fra samme sted i musikken (hvis både Bluetooth og app stadig er aktive på din telefon).

Den højre ørekop er touch-sensitiv, så du bare skal swipe frem, tilbage eller trykke for at skifte sang eller besvare opkald. Du kan aktivere din foretrukne Voice Assistant (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri) med et enkelt tryk, og hele tre indbyggede mikrofoner sørger for, at dine opkald går klart igennem, uanset om du deltager i konferenceopkald eller ringer hjem.

Batterilevetiden er op til 20 timer i aktiv drift (med Bluetooth og ANC), og når batteriet løber tør for strøm, kan du stadig lytte via det medfølgende kabel som på normale høretelefoner.

PXC 550-II Wireless fås i sort finish. USB-ladekabel, audiokabel, flyadapter og rejseetui medfølger

Komfortable rejser med smart ANC
PXC 550-II Wireless har bløde, omsluttende ørepuder, som i sig selv lægger en stor dæmper på støjen fra dine omgivelser. Resten klarer den indbyggede Noise Cancelling (ANC), der kan reducere selv den mest øredøvende flystøj til en næsten umærkelig brummen i baggrunden.

Støjreduktionen tilpasser sig automatisk til dine omgivelser, så du får komfortabel stilhed i alle lydmiljøer. Pendler du med tog, analyserer høretelefonerne lyden og mindsker støjen. På kontoret genkender høretelefonerne de nye omgivelser og ændrer automatisk ANC-indstillingerne, så de passer til det nye lydmiljø. Har du brug for at lukke omgivelserne ind, aktiverer du bare Transparent Hearing-funktionen. Så kan du høre trafikken, stewardessen, kollegerne og alt det andet uden at tage høretelefonerne af.

PXC 550-II Wireless er lavet til at opfylde netop dine behov, og derfor kan du også fintune ANC, equalizer-indstillinger og andre funktioner via den dedikerede  Sennheiser Smart Control App. Det er også via appen, at du kan indlæse de opdateringer, som gør PXC 550-II Wireless endnu bedre hen ad vejen.

Altid optimal lydkvalitet
PXC 550-II Wireless er ikke bare god til at skabe ro. Lydpræstationerne er nemlig også af klassisk Sennheiser-kvalitet med dyb og dynamisk bas og en særdeles flot detaljering. De solide 32 mm drivere og de store ørekopper er med til at sørge for, at du altid kan nyde din yndlingsmusik i fulde drag.

Med understøttelse af både AAC og aptX-formaterne på Bluetooth får du den optimale trådløse lydoverførsel, uanset om du lytter fra en Apple- eller Android-telefon. Hvis du har en Android, får du endda aptX Low Latency, så du undgår irriterende tidsforsinkelse i lyden, når du ser film. Alle tiders, når du for eksempel vil se Netflix på togturen.

Tilbehør til Sennheiser PXC 550-II Wireless

Tekniske specifikationer

Frekvensområde17-23.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Afspilning via USBJa

Anbefalede produkter