Gå til indhold
Sennheiser
Høretelefoner

Sennheiser HD25-1II

1.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Legendarisk on-ear hovedtelefon med forrygende lydkvalitet, lav vægt og bløde ørepuder, der sikrer mange timers komfortabel lytteglæde. 

Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

<h3>Sennheiser HD25-1II – legendarisk on-ear hovedtelefon med flot og velbalanceret lydkvalitet&nbsp;</h3><p><br></p>

  • <p>Flot og meget velbalanceret lydkvalitet </p><p>Solidt konstrueret </p><p>Drejelig ørekop og splitbar hovedbøjle for optimal lytteposition &nbsp;</p><p>Polstret hovedbøjle og ørekop for høj komfort </p><p>Udskifteligt kabel&nbsp;</p>

HD25-1II er en kompakt, velspillende og solidt konstrueret on-ear hovedtelefon. Den blev i 1988 oprindeligt lavet til professionelle DJ’s og producere, men fungerer akkurat lige så fremragende i hverdagsbrug for dig, der vil have lidt bedre lyd end gennemsnitligt. Den polstrede hovedbøjle og de polstrede ørekopper er med til at gøre timelang musiklytning til en udsøgt fornøjelse.

Hovedbøjlen kan splittes, så du kan fintune, hvordan den sidder på hovedet, og den venstre ørekop kan drejes, hvis du skulle få lyst til at lytte til dine omkringliggende omgivelser i stedet.

HD25-1II fås i sort finish, minijack-til-jack adapter medfølger. 

Professionelt til hverdagsbrug

HD25-1II er kendetegnet ved en flot og neutral musikgengivelse. Bassen er fyldig, men uden at være dominerende. Toppen er helt uden aggressive tendenser eller overdrivelse af detaljer. HD25-1II har siden 1988 været vant til at spille på hovederne af DJ’s og professionelle producerer, der alle har forlangt en så neutral og velbalanceret lydkvalitet som muligt.

HD25-1II er også en sand allrounder i den forstand, at du skal være overordentlig kreativ for at finde en opgave, denne hovedtelefon ikke kan klare – alle musikgenrer håndtereres problemfrit. HD25-1II kan endda bruges til at fintune de helt små detaljer på dit anlæg. 

Tilbehør til Sennheiser HD25-1II

Tekniske specifikationer

Frekvensområde16-22000 Hz
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv70 ohm

Anbefalede produkter