Gå til indhold
3.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Åben over-ear model i suveræn Sennheiser-kvalitet. Til dig, der vil have ægte audiofil nydelse, men stadig skal tage hensyn til budgettet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser HD 660 S – EISA-vindende åbne over-ear høretelefoner med fremragende lyd og suveræn komfort

  • Imponerende åben, naturlig og detaljeret lyd
  • Åben letvægtskonstruktion med suveræn bærekomfort
  • Både balanceret og ubalanceret tilslutning
  • Optimal funktion sammen med high-end komponenter
  • Opbevaringsæske medfølger
HD 660 S er åbne over-ear høretelefoner med en lydgengivelse, der vil få det bedste frem i enhver indspilning uanset genre. Selv de mindste detaljer funkler krystalklart, og lydbilledet er så stort og åbent, at du lynhurtigt glemmer tid og sted.

De superlette drivere er individuelt udmålt og håndparret af Sennheiser, så de matcher hinanden inden for ±1 dB. Det er med til at give dig et ekstremt præcist stereobillede. HD 660 S vandt den eftertragtede EISA-pris som bedste produkt inden for høretelefoner 2018-2019.

Blandt entusiaster er det næsten en religion, hvorvidt åbne eller lukkede høretelefoner lyder bedst. Men hvis du er til den åbne type, får du her et imponerende musikalsk, realistisk og detaljeret lydbillede, som flyder naturligt og afslappet ved enhver lydstyrke. Letvægtskonstruktionen med bløde omsluttende ørepuder giver dig en uovertruffen bærekomfort time efter time, og alle materialer og tekniske løsninger er valgt med fuldt fokus på, at du skal have de bedste muligheder sammen med markedets bedste hi-fi-udstyr.

Fortjener sin egen forstærker
HD 660 S er audiofile 150-ohms høretelefoner, som hurtigt vil afsløre eventuelle begrænsninger i det tilsluttede udstyr. Derfor er de primært beregnet til brug sammen med en separat høretelefon-forstærker eller som minimum en højkvalitets høretelefon-udgang på en stationær forstærker eller receiver.

HD 660 S fås i sort finish.

Tilbehør til Sennheiser HD 660 S

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde10-41.000 Hz
Følsomhed104 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionÅben
Impedans passiv150 ohm
BluetoothNej

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0