Gå til indhold
Højtalertilbehør

SCANDYNA Podspeakers MiniPod Hoops

149,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Giv din MiniPod et personligt præg med en eksklusivt udført trimring rundt om bassen. Metal eller ægte træ, fem forskellige varianter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Podspeakers MiniPod Hoops – ringene som gør din MiniPod helt personlig

  • Original designløsning, som gør din MiniPod mere personlig
  • Kan af- og påmonteres på et øjeblik uden brug af værktøj
  • Fem flotte varianter i metal (aluminium) og ægte træ
  • Eksklusiv udførelse
  • Kan kombineres med matchende spikes (ben)
Hoops er en serie af flotte trimringe, som du kan bruge til at sætte dit helt personlige præg på din MiniPod-højttaler. Med Hoops (og evt. matchende spikes) kan du frit vælge, om du vil vil være udfordrende og iøjnefaldende eller vælge en kombination, som får din højttaler til at falde diskret ind i din boligindretning.

Hoops er magnetisk fastgjort og kan skiftes på et øjeblik, hvis du får lyst til at ændre look. Skal det være rustikt og nordisk, eller råt og metallisk? Det er helt op til dig. Ringene fås i aluminium (mørk, sølv, guld) eller ægte træ (lys eller mørk eg). De er eksklusivt udført, så du får et elegant og personligt udtryk og ikke bare billigt plastik-bling, som du ofte ser på andre såkaldte designhøjttalere.

OBS: Hoops passer kun til MiniPod i 2017-versionen og fremefter. Kan ikke bruges til tidligere versioner (med gul basenhed).

Hoops fås i aluminium (mørk, sølv, guld) eller ægte træ (lys eller mørk eg). De sælges stykvis, da Minipod højttaleren også sælges stykvis.

Tekniske specifikationer

FarveSølv
FarvebeskrivelseSølv metal
Vægt (kg)0,23
Højde emballage (cm)18
Længde emballage (cm)18
Vægt emballage (kg)0,23
Bredde emballage (cm)3