Gå til indhold
Samsung The Sero LS05T QLED-TV

SamsungThe Sero LS05TQLED-TV

Unikt 43” 4K/UHD QLED-TV med drejbar skærm, skærmspejling fra telefon, indbygget lydsystem og uendelige muligheder for underholdning.
Spar435,-
stk5.555,-
Før5.990,-
Forventes på lager 20. juni 2022.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung The Sero – 43” 4K/UHD QLED-TV med drejbar skærm og uendelige muligheder for underholdning

Samsung The Sero er et unikt 43” 4K QLED-TV med drejbar skærm, som kan stilles både vandret og lodret (motordrevet). Du får den samme fine billedkvalitet som på andre gode TV, men du får samtidig utallige nye muligheder for underholdning i dagligdagen. For eksempel kan du spejle skærmen fra din telefon på TV’et i lodret format, så du kan spille, gå på Instagram og Facebook og surfe nettet på præcis samme måde som på telefonen – bare i meget større format.

Med TapView skal du bare kort berøre kanten på TV’et med telefonen for at få spejlet skærmen. Du får også masser af nye muligheder for at bruge din computer sammen med dit TV, og med Multi View kan du have skærmen fra mobilen kørende i den ene side af TV-skærmen, mens du for eksempel ser en film i den anden side. Kun din fantasi sætter grænsen.

Smart gulvstander med indbygget lyd

Samsung The Sero er bygget med en smart integreret gulvstander, som også indeholder et velfungerende stereo lydsystem. Her får du væsentlig bedre lyd end med bittesmå indbyggede højtalere i skærmen som på andre TV. Du behøver ikke at købe en soundbar, og du kan samtidig meget nemmere flytte TV’et over i den anden ende af stuen, hvis du har lyst til det.

Samsung The Sero fås i blå finish (Navy Blue). Bluetooth-baseret Smart Control medfølger. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: Det kan ikke garanteres, at alle kombinationer af devices, apps, streaming teknologier og operativsystemer kan spejles på Samsung The Sero. Spejling via AirPlay 2 virker kun i horisontal tilstand. Spørg i HiFi Klubben, eller tjek Samsungs hjemmeside for mere info.

Flere billeder af Samsung The Sero LS05T

Samsung The Sero LS05T QLED-TV

Highlights

  • Plug-and-play
  • Skærm kan drejes til lodret position (motorstyret)
  • Spejling af lodret skærm fra mobil og tablet
  • Flere skærme kan spejles samtidig (Multi View)
  • Integreret gulvstander med indbygget stereo lydsystem

Tekniske specifikationer

Full / edge backlightEdge Backlight
Game modeJa
Opløsning4K Ultra HD
Skærmstørrelse 43"

Tilbehør til Samsung The Sero LS05T

Anbefalede produkter