Gå til indhold
Samsung
Videoprojektor

Samsung The Premiere LSP7T

26.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få store filmoplevelser uden bøvl. Samsungs 4K-projektor med smart TV-funktioner kræver næsten ingen plads, og kan sættes op på et øjeblik.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung The premiere – 4K laserprojektor

 • 4K Ultra High Definition
 • Laserprojektor med lang brugstid
 • Filmmaker Mode
 • Meget lysstærk, med høj kontrast
 • Indbyggede Smart-funktioner
 • Kan sættes direkte op imod en væg

The Premiere LSP7T er noget så sjældent som en entusiast-projektor, der er lige så let at bruge som et livsstilsprodukt. Stil den på en skænk, og sæt dig til rette i sofaen med popcorn og Netflix. Sådan!

LSP7T har alle de tekniske features, som man kan ønske af en projektor i luksusklassen: DLP (Digital Light Processing) for et kontrastrigt billede med perfekt sortniveau, 4K Ultra High Definition og et en lysstyrke, der konkurrerer med de bedste TV’er, takket være laserprojektion.

Læg dertil alle de Smart-funktioner, som vi kender fra fjernsynet, indbygget soundbar, trådløs skærmspejling og Filmmaker Mode – så har du billedet af en projektor, som klarer alt det, som det store klodsede kæmpe-TV kan – bare bedre og billigere.

Kan stilles op ad væggen

De fleste almindelige projektorer kræver flere meters afstand til væggen for at projicere et passende stort billede op. Samsungs smarte projektorer er af ”ultra short throw”-typen. En afstand til væggen på bare 25 cm er nok til at opnå et billede på 90 tommer i diagonalmål! Og med en afstand på 41,5 cm kan du nyde den fulde 120-tommers biografoplevelse. Det er dermed ikke nødvendigt at ændre på stuens indretning eller montere beslag i loftet. En plads oven på en skænk er rigeligt.

Du behøver heller ikke nødvendigvis at anskaffe et kæmpelærred – selv om det forbedrer billedkvaliteten. En hvid væg kan sagtens bruges. Det gør Samsung The Premiere anvendelig for dem, der heller vil bruge tiden på at se film end at rode med teknisk opsætning.

Laserskarp præcision

Lyskilden i Samsung The Premiere er en laser. Det er den, der muliggør en lysstyrke på 2200 lumen. Det betyder, at man kan nyde det kæmpestore billede uden at mørklægge rummet. Og man kan nyde det længe, for laseren holder 10 gange så lang tid som lampen i en almindelig projektor.

Filmmaker Mode

Se filmen, som instruktøren havde tænkt sig. Filmmaker Mode slår ”forbedrende” billedbehandling og smoothing af bevægelser fra. Sådan at filmen står lige så skarpt og råt, som Martin Scorsese, Christopher Nolan, James Cameron med flere havde i tankerne, da de råbte ”Action!” på filmsættet. Filmmaker Mode er en helt ny funktion, som ellers kun findes på de nyeste TV. Samsung The Premiere er den første projektor med Filmmaker Mode.

Kraftfuld lyd indbygget

Lyden i moderne TV er lige så flad som skærmen. Sådan er det ikke med Samsung The Premiere, der har indbygget 2.2-lydsystem med 30 W forstærkereffekt. Det giver en lydkvalitet, der kan måle sig med en (mindre) soundbar. Men vi anbefaler naturligvis stadig, at du anskaffer et rigtigt surroundanlæg, der kan matche det formidable billede.

Lige så smart som et Smart-TV

En god projektor kan give dig en biograffornemmelse, som intet TV kan hamle op med. Men de kan normalt kun vise de videosignaler, som man sender ind dem. Når hverdagen sætter ind, og man bare vil slappe af med en Netflix-serie eller se nyhederne, er der behov for hjælp udefra.

Samsung The Premiere har de samme indbyggede Smart-funktioner som Samsungs TV’er. Det vil sige, at den understøtter alle dine yndlings-streamingtjenester og apps.

Det samme gælder samarbejde med din mobil, hvad enten du foretrækker iPhone eller Android. AirPlay 2 og nem spejling af mobilskærmen betyder, at projektoren er mindst lige så let at bruge i det daglige som et TV.

Giv ordrer til din projektor

Hvis fjernbetjeningen har gemt sig i sofaen, kan Samsung The Premiere stemmestyres. Den har stemmestyringsassistenterne Amazon Alexa og Samsungs egen Bixby indbygget, så du kan skifte kanal, åbne apps og søge efter film bare ved at bede om det. Det skal dog ske på engelsk, da de indbyggede stemmestyringer ikke på nuværende tidspunkt undsterstøtter de skandinaviske sprog. Til gengæld kan du få trænet dit mandarinkinesiske og koreanske med Bixby. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ultraskarpt billede i 4K-opløsning
 • Nem at sætte op, kan stilles tæt på væggen
 • Filmmaker Mode
 • Laser giver meget lang levetid på ”lampen”
 • Smart-funktioner er indbyggede
 • Indbygget 30 W 2.2-højttalere

Begrænsninger

 • Begrænset billedstørrelse
 • De indbyggede højttalere kan ikke erstatte et rigtigt hjemmebioanlæg
 • Ingen dansksproget stemmestyring

Tilbehør til Samsung The Premiere LSP7T

Tekniske specifikationer

Opløsning - Projektor4K Ultra HD

Anbefalede produkter