Gå til indhold
Samsung
OLED-TV

Samsung QE65S95B

22.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

High-end 65” 4K QD-OLED TV med eksklusivt metaldesign, fremragende farver og perfekt sortniveau. En drøm til TV-hjemmebiografen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE65S95B – 65” high-end 4K QD-OLED TV med eksklusivt metaldesign, fremragende farver og perfekt sortniveau

 • 4K Neo Quantum QD-OLED med Neo Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortniveau, mættede farver og meget bred betragtningsvinkel
 • Blade Slim Real Metal Back design (paneltykkelse kun 4 mm)
 • Mange avancerede gaming funktioner

Samsung QE65S95B er et 65” high-end 4K Neo Quantum QD-OLED TV, som kombinerer det bedste fra QLED- og OLED-teknologierne og giver dig en billedkvalitet, du skal opleve for at tro på den. Billedpanelet er kun 4 mm tykt (Blade Slim), og den eksklusive metalfinish er ført helt om på bagsiden. Her får du en fantastisk visuel oplevelse fra dit TV, selv når det er slukket.

Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden. Du kan også stemmestyre TV’et via fjernbetjeningens mikrofon eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung QE65S95B fås i Space Silver metalfinish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellerne virker selv i stuebelysning og sparer både dig og naturen for unødvendige batterier. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

QD-OLED – et spændende TV-alternativ

I en OLED-skærm er der ingen bagbelysning bag panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV. Ved OLED er det selve de enkelte billedpunkter (pixels), der udsender lys, og det giver mulighed for både superfladt design, lavt energiforbrug, perfekt sortniveau og ultrahurtig responstid.

QD-OLED er Samsungs egen version af OLED-teknologien, og den kombinerer fordelene ved OLED og Quantum Dot, som de også bruger i deres populære QLED-TV. Med QD-OLED er hele det bageste lag på billedpanelet dækket af blå OLED-pixels, som ud fra billedsignalet aktiverer et overliggende lag af lysende røde, grønne og blå ”Quantum Dots”. Herved dannes det billede, du ser på skærmen.

Med QD-OLED slipper du for farvefiltre og en separat hvid farvekanal, som udvander farverne ved høj lysstyrke. På bundlinjen får du optimale farver og maksimal lysstyrke samtidig, og det er en stor nyhed i OLED-universet. Energiforbruget er samtidig reduceret markant på grund af den høje effektivitet, og det er en bonus, som absolut er værd at tage med.

I modsætning til QLED-TV kan OLED gengive rent sort, fordi du her bare skal slukke for de rigtige pixels for at få kulsort. OLED har til gengæld ikke helt så høj lysstyrke som de bedste QLED-skærme, og de føler sig derfor bedst hjemme i rum, hvor der er nogenlunde kontrol over baggrundsbelysningen. Det bør du tage med i betragtningen, hvis du har en meget lys stue. Du er altid velkommen til at tage HiFi Klubben med på råd, hvis du er i tvivl, om den ene eller anden type TV er bedst til dit behov.

Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På S95B får du Samsungs fineste version af Game Mode inklusive HDMI 2.1 funktionerne VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af S95B kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med S95B kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er S95B bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær dog opmærksom på, at TV’et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

S95B har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Samsung QE65S95B OLED-TV

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 4K Neo Quantum QD-OLED med Neo Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortniveau og meget bred betragtningsvinkel
 • Blade Slim Real Metal Back design (paneltykkelse kun 4 mm)
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avancerede gaming funktioner inkl. 4K/120Hz
 • Høj lysstyrke for et OLED-TV
 • Expert Calibration
 • Pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
 • Indbygget mikrofon i fjernbetjening til stemmestyring

Begrænsninger

 • Ikke Dolby Vision
 • Nogle QLED-alternativer har højere lysstyrke

Reviews

Tilbehør til Samsung QE65S95B

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmstørrelse65"
Skærmteknologi OLED
HDR-formaterHDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Skærmopdatering 100 Hz
Billedprocessor Neo Quantum Processor 4K
Game modeJa

Anmeldelser


4.9
21 anmeldelser
5
19
4
2
3
0
2
0
1
0
Kim
Danmark
8/11/2023

Fantastisk TV

Kim
Danmark
Tommie
Sverige
8/11/2023
Tommie
Sverige
Eyebrite
Sverige
8/9/2023

Meget godt tv med flot billede, jeg er super tilfreds! Jeg har dog sat kontrasten ned så meget som muligt, indstillet kontrastforbedring til lav og reduceret mætning og derefter matche billedet rimeligt sammenlignet med mine andre kalibrerede skærme. Men mørke detaljer vokser stadig lidt igen, hvis du skal være kræsen. Menusystemet fungerer anstændigt, men irriterende starter filmen, der er i det "nyeste" ikon af sig selv. Har slået så meget som muligt fra af de andre automatiske funktioner i menusystemet.

Eyebrite
Sverige
Amnon
Norge
8/6/2023

Fantastisk tv, 100% tilfreds, den ende, jeg er mindre gla i, fjernbetjeningen, som er svær at forstå helt, er meget lettere for mig at bruge den gamle slags. Derudover modtog jeg meget god service fra Hi-Fi-klubben, som jeg sætter pris på.

Amnon
Norge
Henrik
Danmark
8/4/2023

Super godt tv til en super god pris fantastisk godt billede

Henrik
Danmark

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
7.490,- / stk
108
Argon Audio FENRIS A5 Kompakt højtaler – Aktive
Argon Audio FENRIS A5
Kompakt højtaler – Aktive
3.699,- / Sæt
41