Gå til indhold
Samsung QE55Q70A QLED-TV

SamsungQE55Q70AQLED-TV

55” 4K QLED-TV med Edge-LED, Supreme UHD Dimming, eksklusivt design og pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere.
stk8.990,-
Forventes på lager mandag den 21. juni.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE55Q70A – 55” 4K QLED-TV med eksklusivt design, Supreme UHD Dimming og fleksibel pause/optagefunktion via USB

QE55Q70A er et lækkert 55” 4K QLED-TV med masser af avancerede features til en TV-oplevelse på højt niveau. Det eksklusive billedpanel med Quantum Processor 4K og Supreme UHD Dimming garanterer farver og skarphed i særklasse, og den indbyggede USB pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere giver dig frihed til at se dine favoritudsendelser, når du har lyst. Med Auto Game Mode bliver det også nemt at få det optimale oplevelse fra din PlayStation eller Xbox.

Via det smarte Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette fantastiske TV til prikken over i’et i din boligindretning. Og via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden. Det giver dig en række nye muligheder for at få lækker lyd på dit TV.

Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via din smartphone eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant / Amazon Alexa).

QE55Q70A fås i Titan Gray finish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller og USB-opladning medfølger. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

Samsung QE55Q70A QLED-TV

Highlights

  • Edge-LED 4K QLED med Supreme UHD Dimming
  • Auto Game Mode (ALLM)
  • Eksklusivt design og Eco Smart Control
  • Fleksibel USB pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
  • Kan monteres helt ind til væg via specialdesignet Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)

Tilbehør til Samsung QE55Q70A

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar/trådløs højtaler
Sonos Arc
Soundbar/trådløs højtaler
6.699,- / stk