Gå til indhold
Samsung
QLED-TV

Samsung QE43Q60B

4.490,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

43” 4K QLED-TV med Edge-LED, Supreme UHD Dimming, flot design og alt det nødvendige til en utrolig god pris.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE43Q60B – 43” 4K QLED-TV med flot design, Supreme UHD Dimming og pause/optagefunktion via USB

 • 4K Edge Backlight QLED med Quantum Processor Lite 4K og Supreme UHD Dimming
 • Eco Smart Control med solceller
 • Auto Game Mode
 • Pause/optagefunktion via USB
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)

Samsung QE43Q60B er et lækkert 43” 4K QLED-TV med alt det nødvendige til en fed TV-oplevelse. Billedkvaliteten er en ren fornøjelse for øjnene, og Auto Game Mode gør det ekstra nemt at spille på din PlayStation eller Xbox uden forsinkelse eller hakkende billeder. Med indbygget USB pause/optagefunktion får du frihed til at se dine favoritudsendelser, når du vil.

Via det smarte Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette lækre TV til prikken over i’et i din boligindretning. Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd igennem det tilsluttede HDMI-kabel, for eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar.

Du kan også stemmestyre TV’et via fjernbetjeningens mikrofon eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung QE43Q60B fås i Black finish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellerne virker selv i stuebelysning og sparer både dig og naturen for unødvendige batterier. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor. Med Game Bar 2 har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af Q60B kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med Q60B kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

Q60B har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Quantum Processor Lite 4K
 • Eco Smart Control med solceller
 • Auto Game Mode
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)
 • Høj lysstyrke
 • Pause/optagefunktion via USB
 • Indbygget mikrofon i fjernbetjening til stemmestyring

Begrænsninger

 • Kun standard QLED-teknologi
 • Kun basale gaming-funktioner
 • Ikke dobbelte TV-tunere
 • Ikke Dolby Atmos
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit vægbeslag er ekstratilbehør

Tilbehør til Samsung QE43Q60B

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmteknologi QLED
HDR-formaterHDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Skærmopdatering 50 Hz
Billedprocessor Quantum Processor Lite 4K
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Anbefalede produkter