Gå til indhold
 • PRJTHECLASSICEVOWAQR
Pro-Ject

Pro-Ject The Classic Evo

12.995,-stk
Dette produkt er udgået

Dette produkt er ikke længere en del af vores sortiment. Se vores nuværende udvalg af %1

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Lyd i nutidens højeste klasse i et design som fortidens legender. Denne audiofile luksusmodel giver dig alt det bedste til din vinyloplevelse!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Pro-Ject The Classic Evo – eksklusiv audiofil hi-fi-pladespiller i lækkert klassisk design

 • Klassisk design med eksklusiv finish i ægte træfiner
 • 9” sandwich-tonearm i kulfiber/aluminium
 • Køreklar med fabriksmonteret Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup
 • Elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger
The Classic Evo er en unik pladespiller, som forener et klassisk design med en perlerække af avancerede tekniske løsninger, der vil give dig mange års uforglemmelige musikoplevelser. Den er en videreudvikling af den anmelderroste og EISA-vindende The Classic, og den stilrene og enkle ramme i ægte træ sender tankerne tilbage til de legendariske high-end klassikere fra vinylens storhedstid.

Den mest markante forbedring i forhold til originalen er den nye pladetallerken, hvor hovedtallerkenen hviler på en subtallerken, som trækkes af drivremmen. Chassiset er tungere og kraftigere, og i denne version får du også elektronisk ’Speed Box’ omskiftning mellem 33/45 omdr/min, så du ikke længere behøver at flytte remmen med fingrene, hvis du vil spille en single.

Køreklar på den audiofile luksusklasse med Ortofon Quintet Red MC-pickup
The Classic Evo leveres køreklar med en eksklusiv Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup. I kombination med den perfekt matchende tonearm og det klippestabile chassis kan denne audiofile pickup hente detaljer op af dine elskede plader, som du ikke anede var der. Glæd dig til at opleve, hvor godt din pladesamling i virkeligheden lyder!

The Classic Evo fås med eksklusiv finish i ægte valnød eller eukalyptus træfiner. Støvlåg og tonearmskabel (Connect it E) medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Vi kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

En stærk, let og resonansfri tonearm  
The Classic Evo er udstyret med en eksklusiv tonearm, hvor selve armrøret er en konisk sandwich-konstruktion i kulfiber og aluminium. Kulfiber er valgt for stivhed og respons, aluminium for endnu bedre dæmpning. Ophænget er et ultra-lavfriktion zirkon-nåleleje i kombination med et kostbart japansk kugleleje, som sikrer tonearmens frie bevægelse.

Kontravægten er resonansdæmpet med TPE (Thermo Plastic Elastomers), en løsning oprindelig udviklet af danske Ortofon. Tonearmen kan justeres for både azimuth og lodret sporingsvinkel, og som ekstratilbehør kan du købe kontravægte, som tillader brug af pickupper helt op til 25 gram.

Den medfølgende Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup er af meget høj kvalitet, men tonearmens fine dæmpning og mellemtunge vægt matcher en lang række af markedets alternative MC-pickupper, hvis du vil have endnu højere lydkvalitet.

Dobbelt plint kvæler vibrationer
En af de virkelig eksklusive løsninger på The Classic Evo er den dobbelte plint. Motoren er monteret på selve den tunge og resonansdæmpende MDF-plint, mens tonearm og pladetallerken er fastgjort til en massiv aluminiumsplint, som flyder på seks TPE-kugler, der effektivt afkobler alle vibrationer fra motoren.

Pladetallerkenen er stor og tung for ekstra stabil rotation. Den er udført som en raffineret sandwich-konstruktion, hvor den TPE-dæmpede hovedtallerken hviler på en ligeledes TPE-dæmpet sub-tallerken, som trækkes af remmen. Det giver en yderst effektiv afkobling mod støj og vibrationer.

Centerlejet er udført i Teflon, hærdet stål og messing for at opnå ultrapræcise og letløbende kontaktflader. De tre fødder er effektivt dæmpede og kan naturligvis højdejusteres, så du problemfrit kan opnå en perfekt vandret placering af pladespilleren.

Kabeltilslutning foregår via forgyldte phonobøsninger med jordskrue, så du har mulighed for at opgradere det medfølgende signalkabel til en bedre type, hvis du ønsker det.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Klassisk design med eksklusiv finish i ægte træfiner
 • 9” sandwich-tonearm i kulfiber/aluminium
 • Køreklar med højkvalitets Ortofon Quintet Red Moving Coil-pickup
 • Elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • TPE-resonansdæmpet pladetallerken med sub-tallerken
 • Dobbelt, vibrationsdæmpende plint
 • Højdejusterbare TPE-dæmpede fødder
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger

Begrænsninger

 • Ingen start/stop-automatik
 • Kræver RIAA-forstærker med MC-indstilling
 • Ikke motordrev i separat hus
 • Nåleindsats på medfølgende pickup kan ikke udskiftes separat

Tilbehør til Pro-Ject The Classic Evo

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Effektiv armmasse13,5 g
Effektiv tonearmslængde9 "
Hastighed33, 45
PickupOrtofon Quintet Red
Pickup typeMoving Coil
RIAA-forstærkerNej

Anbefalede produkter

M10
Kompaktanlæg med Streaming
19.999,- / Stk