Gå til indhold
Blu-ray afspiller

Panasonic DP-UB9000 4K

8.999,-stk
Forventes på lager 17. august 2024
4K Ultra HD Blu-ray-afspiller til den ambitiøse hjemmebiograf. Klarer næsten alle tænkelige formater og er tungt og solidt udført i metal.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Panasonic DP-UB9000 – 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller med suveræn billedkvalitet, indbygget wi-fi og solidt aluminiumsdesign

DP-UB9000 er en referenceklasse Ultra HD Blu-ray-afspiller, som giver dig lyd, billede og funktionalitet i topklasse til din hjemmebiograf. Hvis du har investeret i et UHD/4K-TV, kan du her forløse dets fulde potentiale.

DP-UB9000 indeholder en HCX-processor (Hollywood Cinema Experience) til Ultra HD Blu-ray fyldt med originale billedteknologier, som giver en forbløffende billedkvalitet. Den præcise gengivelse af farver og HDR, som danner de afgørende elementer for Ultra HD, er grundlaget for billeder med høj opløsning.

Masser af muligheder

Den fine indbyggede 4K-scaler sørger for at opskalere lavere opløste billedkilder til 4K, så du altid får det optimale udbytte af dit UHD-TV. Via den indbyggede trådløse netværksfunktion (wi-fi) kan du også afspille musik, fotos, videoklip og HD-film fra din computer eller netværksharddisk, selvfølgelig med fuld fjernbetjening. Tilsvarende kan du afspille de samme medier fra en almindelig USB-nøgle/harddisk. Du får kort sagt alle tænkelige muligheder for at få en stor oplevelse på dit UHD-TV – jo større, desto bedre!

DP-UB9000 er tungt og solidt udført med både front og sidepaneler i kraftig aluminium. Det betyder, at både diskdrev og elektronik får de bedst mulige arbejdsforhold uden vibrationer. Med 7.1-kanals analog audio-ud kan du problemfrit tilslutte en ældre hjemmebio-receiver, og som et ekstra lækkeri får du også balancerede XLR-tilslutninger til analog stereo-ud, så du kan bruge afspilleren sammen med et traditionelt musikanlæg i den tunge klasse.

DP-UB9000 fås i sort aluminiumsfinish. Fjernbetjening medfølger.

Ekstra HDMI audio-ud for ekstra fleksible muligheder

DP-UB9000 er bestykket med en ekstra HDMI-udgang til audio. Det giver dig flere muligheder for at lave en opsætning, som passer præcis til dit behov. Du kan for eksempel sende billede og lyd direkte til dit TV via HDMI, mens du sideløbende har tilsluttet HDMI-lyden til receiveren. Så behøver du ikke nødvendigvis at tænde for anlægget hver gang, og det kan være bekvemt sent om aftenen, eller hvis ungerne lige skal bruge afspilleren.

Du kan også sende video og lyd separat til hhv. din projektor og din surround-receiver. Og hvis du har en lidt ældre receiver uden HDMI 2.0 og HDCP 2.2, kan du bruge den ekstra udgang til at få ægte 4K-billede på dit TV og stadig få HD-lyd på anlægget. Dette kan ellers give problemer pga. kopibeskyttelse i HDMI-overførslen.

Også til Blu-ray, DVD og CD

DP-UB9000 er bagudkompatibel i forhold til traditionelle Blu-ray/DVD-film og CD’er, så du kan træde ind i fremtiden uden helt at brænde broerne til fortiden. DP-UB9000 understøtter også DSD/bitstream, hvis du skulle have downloadede musikfiler i dette formater.

Med den overskuelige betjening og meget høje komponentkvalitet er der intet i vejen for at bruge DP-UB9000 som en eksklusiv universalafspiller, der også klarer din CD-samling i fin kvalitet. Vær dog opmærksom på, at en god dedikeret CD-afspiller i de fleste tilfælde vil give dig både bedre lyd og hurtigere betjening. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Tungt og solidt opbygget i metal
 • HDR10+ og Dolby Vision
 • HCX Processor (Hollywood Cinema Experience)
 • Højkvalitets 4K video-opskalering
 • Indbygget wi-fi og Ethernet
 • Ekstra HDMI audio-ud for fleksibel tilslutning
 • Afspilning af musik, foto og video via USB
 • Understøtter Dolby Atmos og DTS:X

Begrænsninger

 • Ikke afspilning af SACD-diske
 • Ikke indbygget Bluetooth
 • Ingen analoge videoudgange
 • En dedikeret CD-afspiller kan give højere lydkvalitet til musik i stereo

Tekniske specifikationer

Video D/A konverterNej
Video skaleringJa
ISF certificeretNej