Gå til indhold
Ortofon
Erstatnings pickup-nål

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250

6.349,-stk
Ukendt leveringstid
Erstatningsnål til den EISA-vindende 2M Black LVB 250 pickup. Nøgen Shibata-diamant og nålerør i Boron giver dig en uforglemmelig lydoplevelse.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250 – erstatningsnål til 2M Black LVB 250, 2M Black og 2M Bronze

  • Nøgen Shibata diamant på Boron nålearm
  • Særdeles velegnet til akustisk musik
  • Passer til 2M Black LVB 250, 2M Black og 2M Bronze, inkl. 2MR-versioner

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250 er en separat nåleforsats til den eksklusive 2M Black LVB 250 pickup. Den nøgne Shibata-slebne diamant er monteret på et nålerør af Boron, og resultatet er en uforglemmelig lydkvalitet, ikke mindst til akustisk musik, hvor du kan nyde selv de mest mikroskopiske detaljer i et stort og ekstremt realistisk lydbillede.

Stylus 2M Black LVB 250 er mekanisk og elektrisk kompatibel med Ortofon-pickupperne 2M Black LVB 250, 2M Black og 2M Bronze, inkl. 2MR versionerne. På den måde kan du nøjes med at udskifte nåleindsatsen, hvis du vil opgradere en af de billigere modeller. Det er absolut værd at overveje, når den gamle nål alligevel skal udskiftes på grund af slid.

Den opgivne pris gælder kun selve nåleindsatsen.

GRATIS MONTERING

I HiFi Klubben hjælper vi dig gerne med at finde den pickup, der passer perfekt til netop din pladespiller. Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din HiFi Klubben butik for info.

Hvad gør en pickup god?

Du kan læse mere om Ortofons produkter og dyk ned i detaljerne på deres hjemmeside her. Få indsigt i, hvad der definerer en god pickup, og lær mere om teknologien og materialerne bag Ortofons produkter. Ellers ved vi alt om Ortofon i vores butikker, hvor vi altid er klar til at hjælpe.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,01
Højde emballage (cm)4
Længde emballage (cm)4
Vægt emballage (kg)0,01
Bredde emballage (cm)4