Gå til indhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2MR 78

1.199,-stk
Ukendt leveringstid
Specialversion af Ortofon 2M 78 MM-pickup til 78 rpm lakplader. Passer bl.a. til en række Rega-pladespillere. Udskiftelig nåleindsats.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Ortofon 2MR 78 – specialversion til Rega

  • Passer bl.a. til en række Rega-pladespillere
  • Ægte mono i høj kvalitet fra 78 rpm lakplader
  • Sfærisk diamant specielt tilpasset afspilning af lakplader
  • Passer til standard SME pickup-hus
  • Nåleindsats kan skiftes separat

2MR 78 er en specialversion af Ortofons 2M 78 mono-pickup til afspilning af 78 rpm lakplader, også kendt som shellak-plader. Med sit lidt lavere hus passer den bl.a. til en række Rega-pladespillere, hvor det ellers ville være nødvendigt at montere en afstandsskive (spacer) under tonearmen. Bortset fra formen og 1 gram lavere vægt på 2MR er de to versioner 100% identiske, inklusive nåleindsatsen.

Læs mere om grundversionen her

OBS: Afspilning af 78 rpm lakplader kræver en pladespiller, som understøtter dette. 2MR 78 kan ikke bruges med stereo nåleindsatser fra 2M-serien (f.eks. 2M Red). Kontakt HiFi Klubben for vejledning.

GRATIS MONTERING

I HiFi Klubben hjælper vi dig gerne med at finde den pickup, der passer perfekt til netop din pladespiller. Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din HiFi Klubben butik for info.

Hvad gør en pickup god?

Du kan læse mere om Ortofons produkter og dyk ned i detaljerne på deres hjemmeside her. Få indsigt i, hvad der definerer en god pickup, og lær mere om teknologien og materialerne bag Ortofons produkter. Ellers ved vi alt om Ortofon i vores butikker, hvor vi altid er klar til at hjælpe.

Tekniske specifikationer

Pickup typeMoving Magnet
Kompliance18 µm/mN
NåleenhedSphere
Udgangsspænding (mV)4
Sporingsevne70 μm
Nåletryk anbefalet1,8 g
Frekvensområde ved -3 dB20-20.000 Hz