Gå til indhold
Videoprojektor

Optoma UHD65

23.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Ægte 4K/UHD-oplevelser med enestående bløde og naturlige bevægelser i billedet via PureMotion. Hjemmebio på suverænt niveau.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Optoma UHD65 – 4K/UHD DLP-projektor med ultra-højopløst billedkvalitet og suverænt bløde og naturlige bevægelser

 • PureMotion for ekstra glidende og naturlige bevægelser
 • 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160p)
 • HDR-kompatibel
 • Lens Shift (lodret)
 • Avancerede muligheder for farvejustering (CMS)

UHD65 er en ægte 4K/UHD DLP-projektor, som vil give dig et enestående skarpt, detaljeret og naturligt billede i din hjemmebiograf. Optomas PureMotion-processor – også kendt som frame interpolation – optimerer alle bevægelser og panoreringer, så du slipper for de velkendte "digitale ryk" i billedet.

Forbedringen er markant i forhold til en projektor uden denne funktion, og hvis du vil have det fulde udbytte fra UHD Blu-ray og 4K-streamingtjenester, skylder du dig selv at opleve PureMotion. Netop på det store lærred i hjemmebiografen vil du ikke være i tvivl om, at der her er sket et stort skridt fremad.

Fleksible muligheder med Lens Shift og CMS

UHD65 er en gennemtænkt og fleksibel projektor, som giver dig alle muligheder for at få et optimalt hjemmebio-setup. Lens Shift gør det ekstra nemt at få placeret projektoren helt korrekt i forhold til dit lærred. CMS-funktionen (Color Management System) giver dig mulighed for avanceret finjustering af billedet, hvis du har ambitioner i den retning. Og støjniveauet fra blæseren er behagelig lavt, så din filmoplevelse ikke bliver forstyrret unødigt.

Optoma UHD65 fås i sort finish.

LensShift for ekstra fleksibel montering

Som noget ret eksklusivt på en DLP-projektor har UHD65 Lens Shift funktion. Det betyder, at du kan opnå et perfekt centreret og vinkelret billede på dit lærred, også selvom du ikke har mulighed for at placere projektoren helt optimalt, for eksempel på grund af en bjælke i loftet.

Med Lens Shift kan du forskyde linsen i lodret plan, så billedet kommer helt på plads uden brug af den kvalitetsødelæggende digitale keystone-korrektion. Du får samtidig 1,6x manuel zoom til at klare den sidste tilpasning af billedstørrelsen. Det skal nævnes, at en række dyrere projektorer tillader langt større justeringer via Lens Shift – inklusive forskydning i vandret plan – men du kan stadig få meget stor gavn af funktionen på UHD65.

DLP for optimal billedkvalitet og holdbarhed

DLP – Digital Light Processing – er en projektorteknologi baseret på en DLP-chip og et farvehjul. Da spejlene kan lukke 100 procent for lyset, kan en DLP-projektor faktisk producere rent sort. Dette er et afgørende plus i forhold til LCD-projektorer, som i heldigste fald kun kan præstere mørkegråt.

DLP-teknologien giver dig også en anden stor fordel, nemlig stor holdbarhed. Når pæren i en DLP-projektor efter mange timers brug er brændt ud og udskiftes, har du igen et optimalt billede i modsætning til LCD-projektorer, hvor et pæreskift ikke afhjælper eventuelt slid på LCD-panelet.

Lampegaranti i HiFi Klubben

Projektorpærer er inkluderet i HiFi Klubbens standardgaranti såvel som den forlængede medlemsgaranti. Garantien gælder dog kun op til den estimerede levetid i timer ifølge producentens egne specifikationer.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • PureMotion for ekstra glidende og naturlige bevægelser
 • 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160p)
 • HDR-kompatibel
 • Relativt støjsvag
 • Lens Shift (lodret)
 • MHL-kompatibel (kan forbindes med bærbare enheder via kabel)
 • Avancerede muligheder for farvejustering (CMS, Rec.709)
 • Indbygget højttaler til transportabelt brug

Begrænsninger

 • Ikke specielt kompakt
 • Nogle dyrere alternativer har mere fleksibel Lens Shift
 • Nogle alternativer har højere lysstyrke

Videoer om Optoma UHD65

Tilbehør til Optoma UHD65

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
3.399,- / Stk

Tekniske specifikationer

Lysstyrke (ANSI)2200 ANSI Lumens (Bright Mode)

Anbefalede produkter