Gå til indhold
NAD
Opgradering

NAD MDC BluOS 2i Bluesound

3.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Byg Bluesound ind i din NAD MDC-forstærker. Så har du trådløs high-end streaming uden kabler og ekstra apparater i reolen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD MDC BluOS 2i – byg Bluesound ind i din NAD-forstærker

 • Fuld trådløs Bluesound-streaming med app-kontrol, multirum, AirPlay 2 (kommende gratis opdatering) og Bluetooth (inkl. aptX) uden kabler og ekstra apparater
 • Giver adgang til Spotify Connect, TIDAL og andre streamingtjenester
 • Understøtter 24-bit HD-lyd inkl. MQA (via TIDAL HiFi)
 • Forberedt for Alexa og Siri stemmestyring (kræver smarthøjtaler)
 • Eksklusiv asynkron teknologi og superkort signalvej giver højest mulig digital lydkvalitet
 • Passer ikke til NAD C3050, C399 og C389. (de skal i stedet bruge NADMDC2BLUOSD)
MDC BluOS 2i er et højkvalitets Bluesound-opgraderingsmodul, som passer til NAD’s stereoforstærkere M12, M32, C390DD, C388 og C368. I ét hug får du fuld Bluesound-musikstreaming (inkl. Spotify Connect, TIDAL m.fl.) samt wi-fi, AirPlay 2 (C368/C388), Bluetooth og lækker trådløs app-kontrol af musikafspilningen.

Alt dette foregår med dagens bedst mulige digitale lydkvalitet. Og det er kun begyndelsen. Modulet integrerer nemlig perfekt med resten af Bluesound-systemet, og derfor kan du på et øjeblik tilføje yderligere trådløse Bluesound-musikstreamere og få streamingmusik i topkvalitet i hele dit hjem.

Klar til stemmestyring
MDC BluOS 2i er forberedt til stemmestyring* via Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en helt ny oplevelse med dit Bluesound-produkt.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med MDC BluOS 2i, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

Forberedt til Alexa og Siri (kræver smarthøjtaler).

Montering af MDC BluOS 2i i kan foretages direkte i en af Hi-Fi Klubbens butikker. Monteringen er inkluderet i prisen. Kontakt din nærmeste butik for køb af modulet.
*Afventer aktivering fra Bluesound.

Bluesound under overfladen – en ideel streamingløsning

Med MDC BluOS 2i-modulet indbygget i din NAD-forstærker har du dagens mest vellydende streamingsystem lige ved hånden på din smartphone eller tablet – uden endnu et apparat i reolen. Modulet giver dig i praksis den samme funktionalitet som en Bluesound NODE2i musikstreamer, men på grund af den den ultrakorte og 100% digitale signalvej har du mulighed for at opnå endnu højere lydkvalitet end med den separate afspiller.


Streaming i luksusklassen med 24-bit

De bedste af dagens streamingtjenester – f.eks. TIDAL – giver dig musik i fuld, tabsfri CD-kvalitet, som du kan nyde fuldt ud via Bluesound. Du kan afspille det tabsfrie 24-bit MQA-lydformat, som allerede er tilgængeligt på TIDAL HiFi.

Du kan rippe din CD-samling tabsfrit og nyde den trådløst fra computer eller netværksharddisk, alternativt direkte fra en USB-nøgle/harddisk via USB-porten på bagsiden. Som kronen på værket kan du på nettet finde et hastigt voksende udvalg af 24-bit højopløst musik, som giver baghjul til CD’en. Streaming er trådt ind i high-end klassen!


AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Med andre ord kan du via iOS kombinere dit Bluesound-system med AirPlay 2-højtalere og -anlæg fra andre producenter, og det giver dig endnu mere fleksible muligheder, når du sammensætter dit multirums-system.


Suveræn fleksibilitet med MDC-moduler

NAD’s geniale MDC-moduler gør det muligt at opgradere din NAD-forstærker eller -receiver med både eksisterende og fremtidige features. På den måde kan du få præcis de funktioner, du ønsker, og du slipper for at betale for noget, du ikke har brug for. Når udviklingen er nået et trin videre, vil du via nye MDC-moduler få mulighed for at komme med på det nyeste uden at udskifte hele apparatet. Et unikt koncept, som forlængst har bevist sin gyldighed i NAD’s AV-receivere.


MDC-modulerne monteres i din Hi-Fi Klubben butik, og montering er inkluderet i modulets pris.


HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fuld Bluesound-streaming uden kabler og ekstra apparater i reolen
 • Giver via Bluesound app adgang til Spotify Connect, TIDAL og andre streamingtjenester.
 • Forberedt for Alexa og Siri stemmestyring (kræver smarthøjtaler)
 • Apple AirPlay 2 (kommende gratis opdatering) og Bluetooth (inkl. aptX)
 • Trådløs streaming fra PC og netværksharddisk
 • Understøtter 24-bit HD-lyd inkl. MQA (via TIDAL HiFi)
 • Direkte afspilning af musik fra USB-medier
 • Eksklusiv asynkron teknologi og superkort signalvej giver højest mulig lydkvalitet.
 • Integrerer perfekt med de øvrige trådløse afspillere i Bluesound-systemet.

Begrænsninger

 • De andre apparater tilsluttet NAD-forstærkeren kan ikke afspilles via Bluesound multirum.
 • Køber du en ny forstærker, kan du ikke overflytte modulet på samme måde som med en ekstern streamer.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,35
Højde emballage (cm)6
Længde emballage (cm)29
Vægt emballage (kg)0,37
Bredde emballage (cm)16,5

Anmeldelser


4.6
23 anmeldelser
5
17
4
4
3
1
2
2
1
0