Gå til indhold
29.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Massiv råstyrke, suveræn lydkvalitet, design og finish i verdensklasse. Dette 7-kanals effektmonster vil løfte din filmlyd til svimlende højder.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M27 – 7-kanals high-end Klasse D surround-effektforstærker med 180 strømstærke hi-fi-watt, suveræn lydkvalitet og design i verdensklasse

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • Kan ubesværet drive ethvert højttalersystem
 • Meget eksklusivt og solidt design med forrygende finish i aluminium
 • Meget lavt energiforbrug i forhold til kraftressourcerne
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
NAD M27 – 7-kanals high-end Klasse D surround-effektforstærker med 180 strømstærke hi-fi-watt, suveræn lydkvalitet og design i verdensklasse
M27 fra den nye generation af Masters-serien er en 7-kanals high-end analog Klasse D hjemmebio-effektforstærker med enestående ren lyd og næsten uudtømmelig råstyrke, selv i de mest krævende højttalerbelastninger. Altsammen med et minimalt strømforbrug og i et kabinet, som er langt mere kompakt, end du har været vant til fra tilsvarende analoge high-end-konstruktioner.

Effekten er hele 180 watt, og NAD's unikke digitale PowerDrive-teknologi gør det muligt at opnå en dynamisk effekt på over 700 watt i 4 ohm. Med andre ord rigeligt til at få alle musikkens dynamiske udladninger uforvrænget ud i alle højttalere ved ethvert lydtryk.

OBS: De opgivne 180 watt er målt som helt ægte NAD hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning – og med alle kanaler i drift. Målt med konkurrenternes kreative "markedsførings-watt" vil effekten være langt højere. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

Alle fordelene fra Klasse D – uden ulemperne
At alt dette kan lade sig gøre, skyldes NAD kompromisløse brug af nCore Klasse D switching-teknologien fra Hypex. Denne konstruktion muliggør en forstærkerkonstruktion, hvor helt op til 90% af energien sendes ud i højttalerne i stedet for at ende som varme i køleribberne. Klasse D-teknologien er ikke ny, men først nu er det blevet muligt at opnå et kvalitetsniveau, som også vil tilfredsstille ultrakræsne high-end entusiaster.

M27 præsterer en neutral, transparent og dynamisk gengivelse helt uden klinisk eller "digitalt" præg. Med andre ord får du det alt det bedste fra switching-princippet, men uden de ulemper, som ofte følger med. Hvis du indtil nu har sværget til traditionelle analoge forstærkere som det eneste rigtige, skylder du dig selv at opleve M27!

Flot design og masser af kombinationsmuligheder
Du får både ubalancerede og balancerede indgange (RCA/XLR), så du kan kombinere M27 med enhver højkvalitets surround-processor på markedet. Den oplagte partner er naturligvis NAD's egen M17, som matcher det forrygende flotte design og den eksklusive finish i tung, massiv aluminium. I denne kombination kan du også få glæde af 12V trigger-funktionen, som automatisk kan tænde M27 sammen med forforstærkeren.

M27 fås i sølv finish.

5 års garanti på NAD Master-serie

NAD M27 – Klasse D forstærkerteknologi i audiofil verdensklasse
M27 er bygget op omkring det eksklusive nCore Klasse D-forstærkermodul fra Hypex. En teknologi, som i forvejen er i den audiofile klasse, men som NAD har været inde og fintune yderligere til Masters-specifikationer. Resultatet er en lydkvalitet, som har fået selv hårdkogte analog-entusiaster til at overgive sig.

Støj, forvrængning og klinisk "digital" lyd er elimineret i en grad, der vil få dig til at tabe underkæben og bare nyde den perfekte lyd. Selv ved meget høje lydtryk og tungtdrevne højttalere præsterer M27 helt overlegent. Dette skyldes ikke mindst NAD's geniale PowerDrive-kredsløb, som her er implementeret i nyeste, digital form.

PowerDrive sørger for løbende at optimere forstærkerens strømressourcer, så du får langt mere råstyrke og dynamik ved virkelighedens musiksignaler og højttalere. PowerDrive leverer saft og kraft til musikkens impulser – for eksempel stortrommer – og i disse udladninger kan M27 yde over 700 watt dynamisk effekt i 4 ohm. Det betyder stabilitet, dynamik og et overbevisende realistisk lydbillede, næsten uanset hvad du udsætter forstærkeren for.

NAD Masters Series – velkommen til Audiofil 2.0
Med den nye generation af Masters-serien har NAD skabt en serie high-end produkter, som sætter nye standarder, både hvad angår lydkvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Alle de nyeste teknologiske landvindinger er taget i brug for at give dig den højest mulige musiknydelse, og ligesom i første generation er design og finish også i absolut verdensklasse.

NAD har ikke bare ønsket at lave en serie traditionelle high-end-produkter med den nye Masters-serie. Målet har været at skabe et samlet koncept, som via state-of-the-art teknologi vil få det maksimale ud af de nye digitale musikkilder og samtidig holde døren åben for det analoge verden. Altsammen med den højest mulige brugervenlighed og maksimal udnyttelse af de nye trådløse muligheder. Et koncept, som NAD selv har døbt "Audiofil 2.0" – den kompromisløse musiknydelse af i dag.

Med den nye Masters-serie er al din musik i trygge hænder. Via NAD's geniale MDC-indbygningsmoduler kan du konfigurere dit anlæg til at opfylde dine personlige behov på perfekt vis, uanset om du ønsker at afspille fra smartphone, CD, PC, internet, vinyl eller andet. I modsætning til konkurrenterne kan du også gøre det i morgen, når udviklingen er nået et skridt videre. Derfor er den nye Masters-serie også en suveræn investering, som stadig vil være på toppen, når de fleste konkurrenter er blevet forældede!

OBS: Masters-komponenterne er bygget til at fungere optimalt via stikkontakter med jordforbindelse. Hvis du ikke har jord, kan du i stedet stelforbinde dine apparater indbyrdes. Spørg om fremgangsmåden i butikken.

 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • Kan ubesværet drive ethvert højttalersystem
 • Meget eksklusivt og solidt design med forrygende finish i aluminium
 • Meget lavt energiforbrug i forhold til kraftressourcerne
 • Både balanceret og ubalanceret tilslutning (XLR/RCA)
 • Auto-tænd via 12V trigger-ind

Begrænsninger

 • Nogle alternativer har flere tilkoblingsmuligheder
 • Ikke mulighed for brokobling

Videoer om NAD M27

Tilbehør til NAD M27

Castle Rock
AudioQuest Castle Rock
Højtalerkabel
12.999,- / Par

Tekniske specifikationer

Power output (all channels driven)180 watt