Gå til indhold
899,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Solid og gennemtænkt programmérbar fjernbetjening, som kan erstatte op til otte andre fjernbetjeninger. Både til NAD og andre anlæg, inkl. B&O.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD HTR 8 – gennemtænkt programmérbar fjernbetjening
HTR 8 er en solid og gennemtænkt programmérbar fjernbetjening, som kan erstatte op til otte andre fjernbetjeninger. Den er skabt til at matche NAD’s egne produkter, men du kan også bruge den i andre anlæg, hvor du ønsker at samle alle anlæggets funktioner – inklusive TV og projektor – i én fjernbetjening.

HTR 8 kan fra fødslen styre alle nyere NAD-produkter, men du kan også indlæse kommandoer fra andre producenter, inklusive B&O.

Gennemtænkt og bekvem betjening
Med HTR 8 er du aldrig i tvivl om, hvilket apparat du betjener. Knappen for det aktuelle apparat lyser nemlig op, hver gang du aktiverer en funktion. Knapperne er baggrundsbelyste, så du kan bruge din fjernbetjening, selvom det er mørkt i stuen – en stor fordel i hjemmebiografen. Herudover kan du også programmere makroer, så du med ét tastetryk f.eks. kan tænde for alle apparater, vælge indgang på forstærkeren og starte din Blu-ray-film. 

I forbindelse med NAD’s AV-receivere får du direkte lydstyrkeregulering af center- og baghøjttalere samt subwoofer. Og med den smarte ”punch-through” funktion har du direkte adgang til de mest brugte funktioner – f.eks. volumenkontrol – uden først at skulle skifte over til et nyt apparat.

Tekniske specifikationer

FarveGrå
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,29
Højde emballage (cm)6
Længde emballage (cm)29
Vægt emballage (kg)0,29
Bredde emballage (cm)7