Gå til indhold
17.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusiv Limited Edition stereoforstærker skabt til at fejre 50-året for NAD’s grundlæggelse. Retro udenpå – topmoderne og bomstærk indeni!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C 3050 LE – eksklusiv Limited Edition integreret stereoforstærker skabt til fejring af NAD’s 50-års jubilæum

 • Kabinet i ægte valnød finish, klassiske VU-metre og trykknapper til indgangsvalg på front
 • Indbygget MDC2 udvidelsesmodul med Bluesound streaming/multirum og Dirac rumkorrektion
 • Særdeles flot hi-fi-lyd med høj råstyrke
 • Fuld trådløs integration med Bluesound multirums-systemet inkl. trådløse DALI højtalersystemer med BluOS
 • Afspiller HD-lyd op til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)

Se lige en ekstra gang på billederne af C 3050 LE. Får du også hjertebanken og den der underlige følelse af, at du lige har opdaget noget, der er helt specielt? Uanset om du er så gammel, at du rent faktisk kan huske, dengang NAD-forstærkere så sådan ud, eller om du tilhører de yngre digitale indfødte, som har omfavnet kvaliteterne i vinylplader og analoge musikindspilninger, så er det uden for diskussion, at NAD C 3050 LE er noget helt specielt.

NAD C 3050 LE er nemlig en audiofil Limited Edition stereoforstærker, som er skabt til at fejre 50-året for NAD’s grundlæggelse i 1972. Designet er en hyldest til den klassiske 3030-model fra 70’erne, og retro-detaljerne inkluderer ligesom på den oprindelige 3030’er kabinetsvøb i ægte valnød, traditionelle højre/venstre VU-metre, trykknapper til indgangsvalg og NAD’s originale ”New Acoustic Dimension” i smukt svunget skråskrift på fronten.

C 3050 LE bliver kun fremstillet i 1972 eksemplarer totalt, og på bagsiden får du en jubilæums-navneplade med forstærkerens unikke nummer i serien. Alt i alt en kombination, som burde kalde tårerne frem i øjnene på enhver hi-fi-entusiast med smag for NAD og ægte forstærkerklassikere. Fortid og fremtid i skøn forening – slå hellere til, mens du har chancen. HiFi Klubben får kun tildelt en meget begrænset håndfuld af denne eksklusive jubilæumsmodel.

OBS: I løbet af 2023 vil NAD lancere en ”standardversion” af C 3050, som ikke har samme eksklusive kabinetfinish i ægte valnød. Standardversionen vil også som udgangspunkt blive solgt uden BluOS MDC2-modulet.

2 x 100 watt, HybridDigital konstruktion, Bluesound musikstreaming og Dirac rumkorrektion

Inde bag fronten finder du ikke antydningen af retro. Her gemmer sig en topmoderne HybridDigital forstærker med digitalt indgangstrin og NAD’s helt unikke version af UcD effekttrinet fra Hypex. Effekten er solide 2 x 100 watt, som i bedste NAD-tradition kan drive selv meget strømkrævende højtalere i overlegen stil. Du får samtidig alle de muligheder, du kan ønske dig til både digital og analog musik, inklusive 24-bit HD-lyd og indbygget Bluesound musikstreaming.

Bluesound er anerkendt som et af markedets allerbedste trådløse musiksystemer til streaming og multirum, og BluOS-udvidelsesmodulet er indbygget i C 3050 LE fra fabrikken. Så har du alverdens trådløse musik lige under fingerspidserne på din telefon, og du får basisversionen af det avancerede Dirac Live rumkorrektions-system med i købet (kan opgraderes til fuld version). Med denne kombination kan du løse næsten enhver musikalsk udfordring til topkarakter.

Nem TV-lyd i topkvalitet og tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner

C 3050 LE har HDMI-indgang med eARC, så du kan tilslutte dit TV med et HDMI-kabel og spille TV-lyden på anlægget i optimal digital kvalitet. Forstærkeren tænder automatisk sammen med TV’et, og du kan styre lydstyrken på anlægget med din eksisterende TV-fjernbetjening. Når du først har prøvet det, vil du aldrig undvære det igen.

Via den smarte tovejs Bluetooth-funktion kan du selv vælge, om du vil spille trådløs musik fra din telefon på forstærkeren, eller om du vil spille trådløst fra forstærkeren til et par trådløse Bluetooth-høretelefoner. Perfekt til de øjeblikke, hvor du gerne vil lytte til dit favoritalbum uden at forstyrre resten af huset. Du får også traditionel høretelefonudgang drevet af en separat indbygget højkvalitets høretelefonforstærker.

Masser af tilslutninger

NAD C 3050 LE har masser af tilslutningsmuligheder til alt dit udstyr. De digitale indgange består af optisk og coaxial samt HDMI med eARC til TV-lyd. Blandt de analoge indgange får du en dedikeret indgang til pladespiller (MM), så du direkte kan tilslutte din pladespiller og nyde dine favoritplader. Selv NAD’s ikoniske pre-out/main-in tilslutninger på bagsiden er kommet til live igen. En højkvalitets indbygget høretelefon-forstærker til kablede høretelefoner sætter prikken over i’et.

MDC2-modul med Bluesound, multirum og Dirac rumkorrektion

C 3050 LE er en luksusversion, som leveres med NAD’s eksklusive BluOS MDC2-modul præ-installeret fra fabrikken. Modulet giver dig trådløs Bluesound musikstreaming indbygget i forstærkeren, så du kan spille musik fra en lang række populære musiktjenester, fra titusindvis af radiostationer på nettet eller fra en almindelig USB-nøgle.

Bluesound er også et multirums-system, så du nemt kan udvide med trådløse Bluesound højtalere i resten af dit hjem. Dermed kan du spille den samme eller forskellig musik i alle de rum, du ønsker, og du styrer det hele via en en flot og brugervenlig app på din telefon.

MDC2-modulet inkluder også basisversionen af det avancerede Dirac Live system til digital rumkorrektion. Via en medfølgende målemikrofon og din smartphone/tablet/PC/Mac kan du udmåle lydresponsen i forskellige positioner i dit lytterum, hvorefter systemet automatisk kompenserer for de fejl, der måtte opstå i dette sammenspil, typisk en for buldrende bas.

Den medfølgende version af Dirac Live er fuldt tilstrækkelig til langt de fleste behov, men ellers kan du opgradere licensen og få Full Frequency-versionen, som medtager hele frekvensområdet op til den højeste diskant. Dirac rumkorrektionen vil fungere på al din musik, fordi MDC2-systemet tillader at sende alle tilsluttede lydkilder omkring modulet, før lyden sendes videre ud til dine højtalere.

MDC2-modulet kan nemt udskiftes, hvis der engang i fremtiden skulle komme en endnu bedre streamingløsning eller en anden teknologi, som du vil prioritere. En genial og unik detalje, som for længst har bevist sin værdi på en lang række af NAD’s forstærkere og AV-receivere.

NAD Hybrid Digital – kunsten at forvandle ren strøm til ren vellyd

Den fremragende lydkvalitet i NAD C 3050 LE bygger på et digitalt indgangsmodul kombineret med en analog switching-forstærker, også kendt som Klasse D. Denne konstruktion kalder NAD selv for en ”hybrid digital forstærker”, og det dækker ganske godt tankegangen bagved. Den aktive strømforsyning er langt mere kompakt end en traditionel type med kobber-transformator, men den yder endnu højere, er utroligt støjsvag og samtidig urokkeligt stabil over for de uundgåelige spændingsudsving på lysnettet.

Ud over den høje lydkvalitet er en anden fordel ved konstruktionen, at den er utroligt effektiv. Her omsættes langt mere af den brugte energi til lyd i forhold til strømforsyningen i en traditionel analog forstærker. Effektiviteten sparer på elregningen, og du får også mulighed for at gemme forstærkeren væk bag en låge, bare du sørger for, at den har lidt luft omkring sig. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kabinet i ægte valnød finish
 • Klassiske VU-metre og trykknapper til indgangsvalg på front
 • Særdeles flot hi-fi-lyd med høj råstyrke
 • Hypex HybridDigital UcD effekttrin
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med aptX HD og tovejs-funktion til trådløse høretelefoner
 • Præinstalleret MDC2 udvidelsesmodul med Bluesound streaming/multirum og Dirac rumkorrektion
 • Mange streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Fuld trådløs integration med Bluesound multirums-systemet inkl. trådløse DALI højtalersystemer med BluOS
 • HDMI/eARC til optimal digital TV-lyd inkl. auto tænd/sluk og lydkontrol via TV-fjernbetjening
 • Afspiller HD-lyd op til 24-bit/192kHz (inkl. MQA)
 • Dedikeret RIAA/pladespillerindgang (MM)
 • Tovejs Bluetooth-funktion til trådløse høretelefoner (inkl. aptX HD)
 • Højkvalitets tilslutning til høretelefoner på front
 • A/B-vælger til to sæt højtalere

Begrænsninger

 • Ikke Hypex nCore effekttrin
 • Kun plads til et enkelt MDC2 udvidelsesmodul
 • Kan ikke brokobles til større effekt i mono
 • MC-pickupper kræver separat RIAA-forstærker
 • Ikke USB-B indgang til digital lyd fra computer

Videoer om C 3050 LE

NAD - 50 år med fed lyd

Tilbehør til NAD C 3050 LE

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm100 watt
Udgangseffekt 8 ohm100 watt
Forvrængning (THD)0,03%
Signal/støjforhold95 dB
Dynamisk effekt250 watt
ForstærkerteknologiKlasse D

Anbefalede produkter